Gå til hoved-indhold
28. marts 2024 - kl. 00.03

Fra komplekse drabssager til indehaver af Knudepunktet

  • 1 af 2
    - Jeg har altid interesseret mig for antikviteter, retro og vintage og det, som vel på vendsysselsk hedder krejleri, siger Kim Larsen.
  • 2 af 2
    Kim Larsen fejrer ejerskiftet med et godt tilbud på standleje i april.
Af: Peter Marquard

Mandag 1. april (2. påskedag) er der en ny ejer bag disken i det lokale loppemarked Knudepunktet på Suderbovej 2 i Frederikshavn. Efter en 40 år lang karriere i politiet går Kim Larsen på pension og overtager Knudepunktet. Det markeres med en reception og gode tilbud på standleje.

- Selv om jeg officielt går på pension, glæder jeg mig til et nyt kapitel i mit arbejdsliv. Jeg har altid interesseret mig for antikviteter, retro og vintage og det, som vel på vendsysselsk hedder krejleri, smiler Kim Larsen og fortsætter:

- Så da Mie ville sælge Knudepunktet, slog jeg til. Jeg elsker selv at gå på jagt efter gode loppefund, og Knudepunktet er en dejlig lokalt funderet forretning, som jeg synes skal fortsætte. Jeg er frederikshavner og bor i Frederikshavn og har et lokalt hjerte.

64-årige Kim Larsen har en baggrund i politiet, hvor han har arbejdet i Kriminalteknisk Afdeling med de store og komplekse drabssager over hele landet.

- Jeg har været på de store gerningssteder, hvor jeg har været med til at sikre og analysere de biologiske spor i forbindelse med opklaringen af drabssagerne. Det kan være spyt, hår, blod og andre ting, der kan være med til at fælde gerningsmanden, fortæller Kim Larsen.

Han glæder sig til at skifte boldgade og fremover stå bag disken i Knudepunktet.

- Vi har absolut gode og konkurrencedygtige priser. Prisen for en stand hos Knudepunktet er det halve af prisen hos sammenlignelige kædebutikker. Kunderne kan komme med deres varer, som vi så sælger mod kommission. Som kunde sørger man selv for prismærkning og opsætning af varer, og man kan selv være med til at præge præsentationen af sine varer, og hvordan standen skal se ud. Vi holder orden og sælger varerne, og i forbindelse med overtagelsen giver vi 20 procent på standleje i hele april. Normalt koster en stand 560 kroner for otte uger, og 16 procent af salgsprisen betales i kommission, fortæller Kim Larsen.

1. april vil der i forbindelse med overtagelsen blive afholdt reception fra kl. 12-15. Der vil være lidt godt til ganen og mulighed for at gøre en god handel.

- Jeg glæder mig til at hilse på både kunder, standlejere og alle interesserede fra byen, siger en forventningsfuld Kim Larsen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...