Gå til hoved-indhold
21. maj 2024 - kl. 09.05

Galansky og Frydkjær fortsætter som målmandsteam i White Hawks

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Tadeas Galansky og Kevin Frydkjær tager endnu en sæson som målmandsteam i Frederikshavn White Hawks. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Både Kevin og Tadeas har gennem de seneste sæsoner udgjort et stærkt makkerpar i buret for vores hold, og det er bestemt med stor glæde, vi har lykkedes at holde på dem i endnu en sæson. De er begge med til at gøre hinanden gode, og selvom de er konkurrenter, så er de også gode sammen, da begge vil klubben og holdet det bedste. Kevin fik også i den seneste sæson vist sig på fornemste vis, hvor han fik flere kampe. Og Galanskys evner kender vi, og han kan have de dage, hvor han har besluttet sig for at lukke butikken. Vi synes, det er et stærkt team at gå ind i den kommende sæson med, siger sportschef Kasper Kristensen.

Kevin Frydkjær er glad for at fortsætte i sin barndomsklub.

- Efter sidste sæson har ´jeg fået endnu mere blod på tanden med den spilletid, jeg fik. Jeg mener, jeg har endnu mere at byde på og håber, at jeg i den kommende sæson kan bidrage med endnu mere spilletid. Jeg har et rigtig godt samarbejde med Tadeas, som jeg hele tiden kan spare med. Jeg kan lære meget af ham, og det er vigtigt, da jeg gerne vil være endnu bedre, lyder det fra Kevin Frydkjær.

31-årige Tadeas Galansky skal i gang med sin sjette sæson i White Hawks.

- Min familie er rigtig glade for at bo i byen, og jeg vil gerne hjælpe med at bygge noget nyt op i en klub, jeg holder meget af. Alle er enige om, at sidste sæson ikke var god, og derfor er jeg ekstra motiveret til at gøre det bedre, så vi kan vinde flere kampe. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med Kevin, som har gjort nogle store fremskridt de sidste to sæsoner, udtaler Tadeas Galansky.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...