Gå til hoved-indhold
19. februar 2024 - kl. 18.02

Generalforsamling i KRIF: Bestyrelse forventer et par overraskelser

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening (KRIF) holder onsdag 28. februar ordinær generalforsamling. Det sker i cafeteriet ved hallen i Ravnshøj. Generalforsamlingen afholdes i henhold til vedtægterne, og generalforsamlingen indledes kl. 18.00 med spisning.

- Generalforsamlingen indeholder de "sædvanlige" punkter som beretninger, regnskab og valg, og vi starter kl. 18.00 med spisning. Maden leveres af Holmbergs Køkken, og det er gratis at deltage. Vi håber i bestyrelsen, at rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet og deltage i vores generalforsamling. Alle er velkomme, siger næstformand Kristian Thomsen.

Bestyrelsen ønsker, at man tilmelder sig spisningen for at sikre, at der er nok til alle og ikke bliver bestilt for meget. Man kan tilmelde sig via mail til sekretaer@kr-if.dk.

- Efter spisningen – cirka kl. 19.00 - afholdes generalforsamlingen, og bestyrelsen forventer et par overraskelser i løbet af aftenen, siger Kristian Thomsen gådefuldt.

KRIF er en sammenslutning mellem Kvissel Idrætsforening og Ravnshøj Idrætsforening. Foreningerne blev sammenlagt i september 2008 og har fodbold, badminton, tennis og gymnastik under sine vinger.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...