Gå til hoved-indhold
29. februar 2024 - kl. 00.02

Gerner Jensen fra KRIF blev tildelt DBU Jyllands guldemblem

  • 1 af 2
    Formand Malene Elholm kårede Lars Ramon til "Årets KRIF'er".
  • 2 af 2
    Guldemblemet blev indført for 80 år siden, og Gerner Jensen (t.v.) var blot nr. 104 i rækken af modtagere. Hæderen blev overrakt af Kristian Nørgaard Thomsen.
Af: Michael Frederiksen

Onsdag aften var der ordinær generalforsamling i Kvissel-Ravnshøj Idrætsforening (KRIF). Som bestyrelsen lovede på forhånd, var der et par overraskelser. Gerner Jensen blev tildelt DBU Jyllands guldemblem, og Lars Ramon blev kåret til "Årets KRIF'er".

Allerede inden formand Malene Elholm indledte generalforsamlingen, kom den første overraskelse. Kristian Nørgaard Thomsen, der også er medlem af DBU Jyllands bestyrelse, tog denne kasket på.

Han skulle uddele den fornemste hæder, der findes i DBU Jylland: DBU Jyllands guldemblem. Hæderen gik til Gerner Jensen, der har været aktiv i klubben, siden Ravnshøj Idrætsforening blev stiftet i 1979.

Han har stort set haft alle poster i foreningen. Bestyrelsesmedlem, kampfordeler, træner, holdleder og "alt mulig mand." Endvidere er han formand for cafeteriet og medlem af bestyrelsen i Aktivitetshuset (klubhuset.) Han er at finde hver dag på klubbens område.

Kristian Nørgaard Thomsen oplyste, at for at få DBU Jyllands guldemblem, skal man have været aktiv i klubben i mere end 40 år - og det skal være ulønnet. Endvidere skal man have udvist interesse for DBU Jyllands arbejde. Gerner har været med som ambassadør i DBU Jylland region 1 i 19 år og deltager altid i årsmøder og delegeretmøder.

Kristian Nørgaard Thomsen oplyste, at guldemblemet blev indført for 80 år siden, og Gerner var nr. 104 i rækken af modtagere, så det er ikke "hver dag," det bliver uddelt.. Det var en stolt og rørt Gerner Jensen, der modtog guldemblemet til stående klapsalver fra generalforsamlingen.

Undervejs i generalforsamlingen var det formand Malene Elholm, der havde en overraskelse i ærmet. Bestyrelsen har besluttet at indføre en ny hæder i klubben: "Årets KRIF'er". Denne hæder blev tildelt Lars Ramon for sin indsats som ungdomstræner, formand for fodbold ungdom og altid villig til at påtage sig nye opgaver.

Selve generalforsamlingen forløb fint. Der var god debat mellem de mange fremmødte. Fra Tennisudvalget var der forslag om en forsøgsordning med ekstra billigt kontingent i 2024 for igen at få nogle flere til at spille tennis på banerne i Kvissel. Efter en god debat om forslaget, blev forslaget vedtaget.

Der var genvalg til de fire bestyrelsesmedlemmer: Malene Elholm, Sandra Bie, Morten Fanø og Kristian Nørgaard Thomsen.

Bestyrelsen udtrykte stor tilfredshed med det stor fremmøde. Generalforsamlingen blev indledt med lækkert mad fra Holmbergs Køkken - måske det havde indflydelse på det store fremmøde.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...