Gå til hoved-indhold
16. februar 2024 - kl. 22.02

Gorm Topholt: - Det er for pinligt ikke at komme med i slutspillet

  • 2 af 2
    Gorm Topholt: - Især os for Frederikshavn ved, hvor meget det betyder for byen at komme med i slutspillet.
Af: Michael Frederiksen

Fredagens gode nyhed for Frederikshavn White Hawks' fans var, at Rødovre Mighty Bulls tabte 2-5 på hjemmebane til Herlev Eagles. Det resultat fjerner dog ikke skuffelsen over høgenes ringe indsats mod SønderjyskE, som rejste hjem fra Frederikshavn med en overlegen sejr på 6-1.

- Nu må vi tage arbejdshandskerne på, for det er simpelthen for pinligt ikke at komme med i slutspillet. Det er virkelig noget, vi bliver nødt til at arbejde for. Det er så vigtigt, siger Gorm Topholt.

Fredag aften mod SønderjyskE var høgenes defensiv nærmest ikke eksisterende.

- Det kan du have ret i. Det var ikke mange ting, vi fik til at fungere i egen zone, men det er over det hele, vi hænger efter. Det er synd, for vi havde mange gode ting fra sidste kamp (onsdag i Rungsted, red.) , vi kunne have taget med, men det gjorde vi bare slet ikke. Det er irriterende, når så mange mennesker kommer og ser kampen på hjemmebane.

Han forsøger at forklare, hvorfor SønderjyskE-spillerne havde så meget plads foran stakkels Kevin Frydkjær i WH-målet. 

- Det er individuelle fejl, som koster. Vi har snakket om det hele sæsonen, og det er irriterende, vi ikke får rettet op på det. Det er vi nødt til, vi skal forbi Rødovre, udtaler Gorm Topholt.

Hvad skal få jeres fans og jer selv til at tro på, at I overhaler Rødovre og kommer med i slutspillet?

- Det er svært at sige. Jeg føler, vi har arbejdet godt i landsholdspausen, og vi har haft nogle gode snakke, hvor vi har gennemgået vores spilsystemer. Der var lyspunkter i Rungsted, men i dag kollapsede vi. Jeg håber og tror dog på, at vi på en eller anden måde får vendt det her. Det er vi simpelthen nødt til. Især os for Frederikshavn ved, hvor meget det betyder for byen at komme med i slutspillet.

White Hawks er p.t. ét point efter Rødovre Mighty Bulls. Begge hold mangler seks kampe. I de næste tre opgør venter for WH's vedkommende Herning og Aalborg ude samt Herning hjemme.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...