Gå til hoved-indhold
10. juni 2024 - kl. 08.06

Gorm Topholt laver to-årig kontraktforlængelse med White Hawks

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn White Hawks forlænger kontrakten med 27-årige Gorm Topholt, der har sat sin signatur på en to-årig aftale.

Gorm Topholt kom tilbage til klubben i sidste sæson efter en afstikker til Odense, og den lille fighter spillede samtlige kampe i sæsonen.

- Vi er glade for at holde på Gorm i de næste to sæsoner, da det altid er vigtigt at have White Hawks-DNA i truppen. Det har han, og vi ved, at han altid giver alt, hvad han har i sig. Gorm kommer hver eneste dag med et smittende humør, og den rutine, han har opbygget, kommer til at spille en vigtig rolle de næste to år. Jeg har haft en god snak med ham om hans fremtidige rolle, hvor han for alvor er en af de mest rutinerede spillere vi har, og vi ved, at han kan bidrage positivt i omklædningsrummet og på isen. Det er en vigtig forlængelse, vi har foretaget her, og vi er glade for at have Gorm i truppen de kommende to år, udtaler sportschef Kasper Kristensen.

Selv siger Gorm Topholt om forlængelsen af kontrakten:

-Der er ingen tvivl om, at jeg er super glad for at have forlænget kontrakten med White Hawks. Det er min klub, så det betyder meget, at det er Frederikshavn, jeg stadig skal være en del af. Vi ved alle, at sidste sæson ikke var god, men jeg føler allerede, der er ny gejst i truppen, og indstillingen er, at vi skal være meget bedre end sidste år. Så vi skal rejse os, og det skal vi i truppen og sammen med vores fans, som altid støtter os, lyder det fra Gorm Topholt.

Han er i fuld sving med sommertræningen ligesom resten af truppen.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...