Gå til hoved-indhold
19. februar 2023 - kl. 00.02

H.K.H. Prins Joachim uventet gæst i podcast

  • 1 af 2
    FOTO: Privat
  • 2 af 2
    Astrid Kammer Pedersen, Liv Lundholm Pedersen og H.K.H. Prins Joachim.
Af: Michael Frederiksen

En overmenneskelig koncert med Rolling Stones i Parken i København. Det er svaret fra Prins Joachim, da Liv Lundholm Pedersen fra Strandby i podcasten "Kultur Med Mening" spørger H.K.H. Prins Joachim, om han kan nævne en ganske særlig kulturoplevelse.

Podcasten "Kultur Med Mening" undersøger, hvordan kultur og sundhed kan spille hinanden stærke. Podcasten fremhæver projekter, organisationer, kulturaktører og politikere, som har kultur og sundhed i fokus. Og den finder ud af, hvordan man som helt almindeligt menneske kan bruge kulturen som værktøj til at have det godt.

Femte afsnit blev offentliggjort i går. Her er gæsterne folketingsmedlem Bjarne Laustsen (A) og H.K.H. Prins Joachim.

Bjarne Laustsen har siddet i Folketinget i 27 år - valgt i Frederikshavn-kredsen - og er nyvalgt til Kulturudvalget.

- Bjarne sørgede lige for, at H.K.H. Prins Joachim lagde vejen forbi og fortalte om sin bedste kulturoplevelse. WOW, vi var overvældede og taknemmelige for, at han ville sætte tid af til os, og det vi brænder for, siger Liv Lundholm Pedersen.

Prins Joachim kommer med et historisk perspektiv på kulturens betydning for os som individer, og han forklarer, hvorfor en Rolling Stones-koncert i Parken har en ganske særlig status.

Liv Lundholm Pedersen laver "Kultur Med Mening" sammen med Astrid Kammer Pedersen.

- Hvis der er nogen kulturaktører/kunstnere derude, som gerne vil i tale, så er vi meget åbne for nye gæster, siger Liv Lundholm Pedersen.

Projektet er støttet af KulturKANtens Kultur og Sundhedspulje.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...