Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.10.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Inspirationsaften med juletema, fest og farver

Anja Stæhr fra Café Stæhr glæder sig til at byde gæsterne indenfor torsdag 24. oktober.
Præcis to måneder før juleaften - torsdag 24. oktober kl. 18.30 - er der modeshow/inspirationsaften på Café Stæhr, hvor temaet er jul, fest og farver.

 

EvigGlad, Cafe Stæhr og Søndergaard F er gået sammen om at skabe en hyggelig aften med god mad, modeshow, inspiration og konkurrencer.

De tre arrangører lover en intim stemning, idet der kun sælges 40 billetter. Gæsterne kan se frem til at begynde aftenen med en let juleplatte og et glas vin, naturligvis fra Café Stæhr. Senere serveres også kaffe og lidt sødt.

EvigGlad sørger for, at makeup påføres med sikker og kreativ hånd samt sætter håret på modellerne fra Søndergaard F, som denne aften vil vise tøj, sko, tasker og smykker til de kommende julefrokoster og tøj til hverdag.

Billetprisen er 149 kroner, og det er vel at mærke inklusiv en goodiebag med indhold til en værdi af over 500 kroner. Derudover er der gode tilbud til gæsterne.

I en konkurrence udloddes et gavekort til en total makeover med hår og makeup fra EvigGlad samt et sæt tøj fra Søndergaard F. Efter modeshowet er det muligt at handle i EvigGlad og Søndergaard F.

Billetter købes og afhentes hos Cafe Stæhr. Sidste frist er mandag 21. oktober.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close