Gå til hoved-indhold
17 september. 2022

Ishuset ved Møllehuset er pyntet op til Høstfest

  • 2 af 3
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Ishuset ved Møllehuset har pyntet op til Høstfest med blandt andet 300 græskar, stenfigurer, græskarmænd og lanterner. Det skaber en særdeles hyggelig stemning - ikke bare ved ishuset, men også i "Troldeskoven" bag ishuset, hvor der ligeledes er græskar og græskarmænd.

Det er andet år, at indehaver Elvin Frandsen har valgt at holde Høstfest. Der er dog skruet ekstra op for hyggen i år, hvor antallet af græskar er øget fra 200 til 300.

Høstfesten fortsætter til og med søndag 2. oktober, som er årets sidste åbningsdag i Ishuset ved Møllehuset. Denne dag er alle børn velkomne til at tage et græskar med hjem, så de kan fejre Halloween.

- Vi er gået all in. Vi forsøger at hygge rigtig meget, og om aftenen, når det bliver mørkt, tænder vi lanterne, fortæller Elvin Frandsen, som har brugt et par dage på at pynte op til Høstfesten.

Han føler, at kunderne sætter pris på de forskellige temaer i løbet af issæsonen. I foråret er der påskekyllinger og stedmoderblomster, og om sommeren er der sommerblomster og sten malet som mariehøns og bier.

- Kunderne er positive, og især børnene synes, det er sjovt. Folk får en god oplevelse, håber Elvin Frandsen.

Der venter også børnene en lille overraskelse, når de bestiller is under Høstfesten. Det fremgår af videoen.

Ishuset ved Møllehuset har åbent alle dage fra kl. 11.00-21.30 til og med søndag 2. oktober.

Palmestrandens Ishus har åbent fra kl. 11.00-21.00, men her er sidste åbningsdag søndag 25. september.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...