Gå til hoved-indhold
24. maj 2024 - kl. 09.05

Japansk singer-songwriter giver koncert på Frederikshavn Kunstmuseum

  • 1 af 1
    Madoka Onoda kan - sammen med sin far - opleves lørdag eftermiddag på Frederikshavn Kunstmuseum.
Af: Michael Frederiksen

Lørdag 25. maj kan den japanske singer-songwriter Madoka Onoda opleves på Frederikshavn Kunstmuseum, hvor hun giver koncert kl. 14.00.

 

Madoka Onoda blev af det regionale spillested Maskinhallen inviteret til Frederikshavn i 2017 for at skrive musik sammen med to lokale sangskrivere/producere Christine Smed Aggerholm og Jesper Sidelmann.

Det kom der sangen "When Oceans Collide" ud af, som var en sang inspireret af en hændelse i 1957, hvor den frederikshavnske sømand Johannes Knudsen døde i forsøget på at redde to japanske fiskere.

Nu kommer Madoka Onoda tilbage for, sammen med sin far, at give en række koncerter i Hjørring, Frederikshavn og Tolne. Sammen med Frederikshavn Kommune og Tolne Gjæstgivergaard er hun igen inviteret til Frederikshavn og Vendsyssel.

- Jeg vil gerne invitere alle med relation til Japan og Johannes Knudsen til koncert med Madoka på lørdag i Frederikshavn Kunstmuseum. Med sig har hun også en lille dokumentarfilm, hvor hun fortæller om Johannes Knudsens historie, udtaler spillestedsleder Jens Ole Amstrup.

Madoka Onoda er musiker, sanger og komponist fra Japan. Hun er føst og opvokset i den provins, der hedder Wakayama, som en helt særlig relation til Frederikshavn gennem den frederikshavnske sømand.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...