Gå til hoved-indhold
27. januar 2024 - kl. 18.01

Knap 40 dage til premieren på årets ForårsRevy på Gaardbogaard

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Foråret nærmer sig, og med det kommer en årlig tradition, der får smilet frem hos mange. Forårsrevyen på Gaardbogaard ved Ålbæk er tilbage, og billetsalget har allerede rundet imponerende 800 solgte billetter. Hvis du skal have en plads til dette folkekære arrangement, er det tid til at sikre dine billetter nu.

- Det er med stor stolthed og taknemmelighed, at Forårsrevyen på Gaardbogaard kan fejre det foreløbige flotte billetsalg. Det er et klart tegn på, at revyen fortsat formår at bevare sin popularitet og appellere til både nye og trofaste tilskuere, udtaler revyformand Søren Hjortnæs.

På grund af den overvældende efterspørgsel har arrangørerne af Forårsrevyen på Gaardbogaard besluttet at tilføje en ekstraforestilling til programmet. Dette giver endnu flere chancer for at opleve en aften fyldt med humor og musik.

Revyen vil være at finde på scenen i uge 10 og 11 i 2024 - to uger fyldt med humor, musik og skønne præstationer.

- Det er ikke første gang, at Forårsrevyen på Gaardbogaard præsenterer den mest underholdende revy i Vendsyssel. Siden 1982 har de været en ikke ubetydelig del af kulturlivet i området. Deres brede appel og evne til at skabe smil og latter har gjort dem til et symbol på lokal stolthed og glæde, mener Søren Hjortnæs.

Skuespillerne i år har spillet sammen siden 2021. De har enestående samspil på scenen, og de har formået at skabe fantastisk kemi og energi. En af skuespillerne har endda været en del af dette magiske ensemble siden 2006. Med deres talent og amatør-professionalisme bringer de revyens historie og tradition i live og sørger for at fastholde publikums begejstring.

Instruktør Kalle Meyer Vestergaard er en garvet rotte og har sat sit præg på revyen tidligere. Hans ekspertise sikrer, at hver eneste scene og vittighed rammer plet og får lattermusklerne til at arbejde på højtryk.

- Hele holdets dygtighed og dedikation til at levere en mindeværdig oplevelse gør, at publikum kan se frem til et spektakulært show fyldt med sjov, satire og genkendelige fortolkninger af hverdagens absurditeter. Danskerne og vendelboerne har ikke meget til fælles længere udover måske at tale om vejret og kongehuset, så det handler om at finde nogle nedslag som de fleste kan genkende og det synes jeg er lykkedes rigtigt godt i år, fortæller Kalle Meyer Vestergaard.

Ikke bare skuespillere og instruktør har travlt lige nu. Det har det store hold omkring revyen også. Rekvisitører og kostumeproducenter har arbejdet på højtryk siden før jul. Skagen Håndboldklub er ved at samle hjælpere til at service det store publikum, og barpersonalet er i gang med at lave indkøbslister og vinkort.

17. februar rykker scene- og teknikholdet ind i salen og begynder at bygge scenen som skal bære de veloplagte skuespillere.

- Tag med til Forårsrevyen på Gaardbogaard og få en aften fyldt med glæde, latter og uforglemmelig underholdning. Sørg for at sikre dine billetter nu, da de ryger hurtigt. Denne revy er ikke noget, du vil gå glip af, udtaler Søren Hjortnæs.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...