Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.06.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Køb ny eller brugt bil og få et FREDERIK-gavekort

Salgschef Thomas Jensen, Pedersen & Nielsen, kvitterer med et gavekort på 1500 kroner til alle, som køber ny eller brugt bil fra 15. juni til 1. juli.
"Der skal ske noget med den lokale handel. Og gerne hurtigt!"

 

Omtrent sådan sagde medarbejderne hos bilfirmaet Pedersen & Nielsen højt til hinanden under et fællesmøde i april, mens corona-lukning var blevet en helt naturlig del af vores hverdag i hele Danmark.

- Vi har brug for noget, der kan sætte gang i den lokale handel. Og det må godt gå lidt stærkt, lød opfordringen.

Men hvad kan en virksomhed, der er stiftet i Frederikshavn i 2000 og har afdelinger i både Randers, Aalborg, Hadsund, Grenaa, Aarhus og Frederikshavn konkret gøre?

- Det kan da godt være, at det er en lille dråbe i havet, men hvis mange andre følger vores eksempel, så kan det blive rigtig stort, fortæller salgschef Thomas Jensen, Pedersen & Nielsen Frederikshavn, som er autoriseret forhandler af Volvo, Renault og Dacia.

Bilforretningen på Maigårdsvej har besluttet, at hver gang den sælger en bil i kampagneperioden fr 15. juni til og med 1, juli, følger der et gavekort på 1.500 kroner med til den lokale handelsstandsforening.

- Om man køber en ny eller en brugt bil, er lige meget. Det er heller ikke afgørende, om den er stor eller lille. Vi giver et gavekort for hver handel i perioden. Vi tror ikke, at det får nogen til at springe ud og købe en ny bil, fordi de får 1.500 kroner i gavekort til de lokale butikker, men vi vil gerne gå forrest og vise, at hvis vi alle bakker op om det lokale erhvervsliv, så kan vi komme hurtigere - og måske endda styrket - ud af den seneste tids nedlukning, siger Thomas Jensen.

Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK hylder initiativet.

- Det er et dejligt eksempel på, at vi kan hjælpe hinanden gennem krisen. Det kan nemt gå hen og blive årets største ordre på gavekort i Frederikshavn, vurderer handelschef Dan Kobberup, FREDERIK.

Kampagnen starter den 15/6 2021 og kører helt frem til og med den 1/7 2021.

- På en normal måned sælger vi vel i omegnen af 600 biler i koncernen, så det kan da godt ende med at blive en temmelig stor turbo, vi sætter på den lokale handel, vurderer Thomas Jensen.


Info om Pedersen & Nielsen
Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Bilmærkerne Volvo, Ford, Kia, Renault og Dacia forhandles og serviceres af deres seks forhandlere og autoriserede autoværksteder. Desuden har Pedersen & Nielsen pr. 1. juni år overtaget Suzuki og Mazda i Randers og Auning.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close