Gå til hoved-indhold
17. maj 2024 - kl. 15.05

Møde i Dybvad Hallen på torsdag med deltagelse af statsministeren

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Torsdag 23. maj fra kl. 16.15-17.15 holder minister for byer og landdistrikter Morten Dahlin borgermøde i Frederikshavn Kommune om livet og udviklingen i landdistrikterne, hvor statsminister Mette Frederiksen også vil deltage.

Livet og udviklingen i landdistrikterne er en vigtig prioriteret for regeringen. Derfor inviterer ministeren for byer og landdistrikter Morten Dahlin til borgermøde på torsdag i Dybvad Hallen.

Her vil statsminister Mette Frederiksen også deltage. Sidder du selv med gode idéer eller spørgsmål til, hvordan vi får skabt bedre liv og flere muligheder i vores skønne landdistrikter?

Oplever du særlige udfordringer i jeres område? Eller er du nysgerrig på, hvad regeringen tænker om landdistrikterne og deres fremtid?Så får du nu muligheden for at dele dem, få svar og høre mere.

Steffen Damsgaard, formand for Landdistrikterne Fællesråd, vil være moderator på borgermødet og sørger for, at jeres spørgsmål bliver stillet til de to ministre.

Til borgermødet vil der være let forplejning i form af kaffe, kage og en vand. Det er gratis at deltage, og alle er velkommen. Du skal dog tilmelde dig arrangementet på dette link, så deltagerantallet ikke overskrider hallens maksimale kapacitet tilladt af brandmyndighederne på 150 personer.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...