Gå til hoved-indhold
04 december. 2023

Mogens Krogh bliver ny træner for fodboldspillerne i Talentsportsklasserne

  • 1 af 1
    Mogens Krogh besøgte spillerne i dag. Han ses som nummer to i bageste række fra venstre. Yderst til højre er det Nikolaj Dorff, der stopper som træner til nytår.
Af: Michael Frederiksen

Den tidligere landsholdsmålmand Mogens Krogh overtager efter nytår ansvaret som træner for fodboldspillerne i Talentsportsklasserne i Frederikshavn Kommune.

Mogens Krogh afløser Nikolaj Dorff.

- Vi vil gerne takke Nikolaj Dorff for en lang og udviklende rejse sammen med Talentsportsklasserne og dens elever. Nikolaj har været med til at forme mange unge fodboldspillere i Frederikshavn Kommune, siger Brian Høj, som er koordinator for Talentsportsklasserne (7.-9. klasse).

Nikolaj Dorff indstiller sit trænerarbejde i Talentsportsklasserne fra 31. december 2023.

Fodboldspillerne i Talentsportklasserne får en yderst kompetent afløser i den tidligere landsholdsmålmand Mogens Krogh, som træder 1. januar 2024.

- Mogens Krogh bringer en væld af erfaring med sig fra alle niveauer, lige fra sin egen tid som professionel fodboldspiller til DBU-instruktør, talentspejder og ungdoms-/talentræner. Vi glæder os meget til at byde Mogens velkommen i teamet for Talentsportsklasserne, siger Brian Høj.

I dag havde fodboldspillerne fornøjelsen af at hilse på Mogens Krogh, der kiggede forbi fodboldtræningen, som på grund af sne fandt sted indendørs.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...