Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2020 | Af: Peter Marquard

My Home leder efter nye lokaler i Frederikshavn

Den voldsomme brand, der i aftes ved 18.30-tiden udbrød i møbelbutikken My Home på Hjørringvej i Frederikshavn, har medført store skader på bygningen. My Home er allerede i gang med at finde nye lokaler.

 

Branden var så kraftig, at indvendig slukning var for farligt, og 22 brandfolk arbejdede på at begrænse skaderne udefra. Alt er ødelagt indvendigt, og der bliver ikke møbelbutik på adressen i den nærmeste fremtid.

- Branden er under kontrol, men det ulmer/ryger stadig en smule i den østlige side af ejendommen, fortæller vagtleder Axel Rasmussen fra Skadesservice til Kanal Frederikshavn.

Axel Rasmussen, der har været på stedet hele natten, kan ikke fortælle, hvordan branden er opstået.

- Politiet har spærret området af, og jeg formoder, at de kommer og laver tekniske undersøgelser. Men det har været meget voldsomt. Jerngitrene bag vinduerne er smeltede, så der har været meget varmt derinde, siger Axel Rasmussen.

Politiet oplyser, at de foretager brandtekniske undersøgelser indenfor de nærmeste dage. Da der har været en del brande de seneste dage, bliver det muligvis ikke i dag.

My Home begræder den ulykkelige hændelse.

- Det er trist. Meget trist. Vi er inde i en periode, hvor folk gerne ville handle og så sker dette. Men det er døde ting, og det tager vi med forsikringen efterfølgende. Vi glæder os over, at der ikke er kommet nogen til skade, og vi arbejder på højtryk for at tilgodese vores kunder og opfylde de leveringer, som vi havde lovet, udtaler distriktschef H. C. Andersen fra My Home.

- Allerede kl. 23.00 i aftes begyndte jeg at arbejde på vores leveringer, og jeg havde kontakt til vores fabrikker. Alle bakker op om, at vores kunder bliver serviceret og får varerne leveret, så på det område er jeg fortrøstningsfuld. Det er immervæk 1.400 kvadratmeter møbler, der enten er brændt eller røg- og sodskadet, så der er et stort arbejde, der skal udføres. Vi er samtidig allerede nu i gang med at finde et nyt lejemål i Frederikshavn, hvor vi kan etablere os med en ny forretning – enten permanent eller midlertidigt, siger H. C. Andersen.

Naboen LOOP Fitness er i dag lukket på grund af branden, men de øvrige forretninger i området har åbent, selv om man i aftes måtte slukke for strømmen i nogle af de omkringliggende ejendomme.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close