Gå til hoved-indhold
19 august. 2020

Ny psykolog hos Psykolog-Centret

  • 1 af 2
    FOTO: Privat
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Psykolog-Centret Frederikshavn, Sindal og Læsø indgår samarbejde med autoriseret psykolog Rikke Munk Madsen, som dermed bliver en del af teamet i Psykolog-Centrets hovedafdeling i Frederikshavn.

Rikke Munk Madsen er født i Frederikshavn i 1973 og valgte efter sin pædagoguddannelse at læse videre til psykolog. Hun er i dag autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi med voksne og har efter en årrække med egen praksis valgt at indgå samarbejde med Psykolog-Centret i Frederikshavn.

- Umiddelbart efter min uddannelse arbejdede jeg som praksiskandidat i Psykolog-Centret i et år og var bagefter i en årrække tilknyttet ad hoc, så derfor kender jeg på forhånd både mine "nye" kollegaer og chefpsykolog Bjørn Danielsen, forklarer Rikke Munk Madsen.

- Det er en stor glæde for os alle sammen, at Rikke indgår som en del af teamet igen. Rikke er en særdeles kompetent psykolog, og jeg håber, at hun gerne vil have sit virke i Psykolog-Centret i mange år fremover, udtaler Bjørn Danielsen.

Han tilføjer, at samtidig med, at han fortsat er rigtig glad for sit arbejde, som han passer på fuld tid, og at han gerne vil fortsætte sit virke i Psykolog-Centret i mange år endnu, så handler det også om at få unge kræfter ind i teamet, som både holder af Psykolog-Centret og som gerne vil drive det videre i mange år fremover og indgå som en aktiv del af fællesskabet.

Siden 2006, hvor Bjørn Danielsen startede Psykolog-Centret, er både arbejdsmængden og omsætningen gennem årene vokset, og ligeledes også mængden af udadrettede aktiviteter, både i egne rammer og ud af huset.

- Dette har især været i kraft af et stærkt team, pointerer Bjørn Danielsen.

Rikke Munk Madsen har senest i en årrække haft sin egen praksis i Kattegat Silo, indtil hun i 2019 gik på barsel.

- Det har været nogle travle år, men under min barsel har jeg gået og tænkt på, at der måske alligevel skulle til at ske noget nyt i mit arbejdsliv. Livet som selvstændig har været meget givende for mig, men i en enmandspraksis kan man komme til at savne det kollegiale fællesskab, den faglige sparring i dagligdagen og de stordriftsfordele, som et center som Psykolog-Centret kan tilbyde, i kraft af at vi har så mange forskellige kompetencer og kan hjælpe hinanden med den daglige drift og praktiske ting, siger Rikke Munk Madsen.

Hun har selv mange forskellige kompetencer at byde ind med i teamet, idet hun løbende har videreuddannet sig indenfor sit fag og således i dag både er specialist i klinisk psykologi og psykoterapi med voksne og senest har færdiggjort sin uddannelse som supervisor.

- Jeg elsker mit arbejde og at udvikle mig indenfor mit fag. Jeg har i sinde at fortsætte med at videreuddanne mig og at dygtiggøre mig, både for at sikre kvaliteten i mit arbejde og for at sikre min egen udvikling som terapeut og dermed mit eget forhold og tilgang til mit fag. Det er nogle af de fælles værdier, som jeg oplever hos mine kollegaer i Psykolog-Centret, og jeg ser meget frem til et godt og udviklende samarbejde i mange år, fortæller Rikke Munk Madsen.

Hun tilbyder hjælp til en række forskellige problematikker som angst, depression, traumer, stress, belastningsreaktioner, overgreb, barnløshed, samt tab, sorg og krise. De ydelser, som hun tilbyder, er både i form af individuel terapi, parterapi og supervision. Et af Rikke Munk Madsens specialer er forældrekompetence-undersøgelser og børnesagkyndige undersøgelser, som hun har mange års erfaring med.

- Et af mine fokuspunkter er at hjælpe med at finde de barrierer, der forhindrer os i at leve det liv, som vi inderst inde ønsker. Vi kender vist alle til, hvor forløsende og glædeligt det kan være få nye indsigter, at finde nye og mere hensigtsmæssige måder at håndtere vores problemer på, sådan at vi på den måde kan blive bedre til at forstå vores reaktioner, til at træffe nye valg og til at opnå en bedre trivsel, både til glæde for os selv og for vores omgivelser.

Rikke Munk Madsen kan træffes i Psykolog-Centret efter 1. september.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...