Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.01.2023 | Af: Michael Frederiksen

Omsætningsfremgang på hele 46,7 procent i 2022

Bestyrelsesformand Bo Uggerhøj, Frederikshavn Havn, er meget tilfreds med, at strategien for udviklingen af havnen nu viser resultater.
Frederikshavn Havn har i 2022 oplevet en fremgang i omsætningen på 46,7 procent i forhold til omsætningen i 2021. Fremgangen er primært båret af de nye aktiviteter omkring havneudvidelsen.

 

Bestyrelsesformand Bo Uggerhøj er meget tilfreds med, at strategien for udviklingen af havnen nu viser resultater:

- 2022 er det første år, hvor vi for alvor har set effekten af havneudvidelsen. Vi har oplevet en flot omsætningsfremgang, og den seneste opgørelse viser, at der allerede er skabt flere end 350 arbejdspladser, primært afledt af havneudvidelsen. Det bekræfter os i, at vi har en solid forretningsplan, udtaler Bo Uggerhøj.

Adm. direktør Mikkel Seedorff Sørensen glæder sig også over fremgangen i 2022 og ser samtidig, at Frederikshavn Havn går en spændende tid i møde:

- Omsætningen stiger i takt med, at de nye aktiviteter i forbindelse med havneudvidelsen kommer i gang, og vi forventer yderligere fremgang i 2023, når de nye aktiviteter omkring bunkerterminalen bliver igangsat. Herudover oplever vi stadig en stigende efterspørgsel på såvel arealer som kajkapacitet med stor dybgang, og vi ser ind i mange nye spændende projekter og flere nye arbejdspladser på vej, lyder det fra Mikkel Seedorff Sørensen.

Omsætningen i 2022 er den største for Frederikshavn Havn i tiden som kommunal selvstyrehavn. Årsresultatet kendes endnu ikke.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close