Restaurant Snerlen i siloen stopper på toppen
Restaurant Snerlen lukker. 6. juni er sidste chance for at nyde Snerlens anerkendte madlavning i de unikke omgivelser på toppen af Kattegat Siloen i Frederikshavn.
Sidste år blev Restaurant Snerlen kåret som den bedste fiske- og skaldyrsrestaurant i Danmark af Dansk Spiseguide og fik samtidig tre flotte stjerner i guiden. Derudover har Restaurant Snerlen fornylig opnået omtale i den nye White Guide, der lister Danmarks bedste restauranter. Her omtales Snerlen som en restaurant af meget høj kvalitet. Det er med andre ord en restaurant på toppen – og i absolut særklasse - der nu lukker.
- Efter 13 år føler jeg, at jeg har opnået det, jeg ville med restauranten. Jeg har brug for at prøve kræfter med noget nyt. Jeg bliver i Frederikshavn og omegn og forventer at fortsætte i branchen, siger indehaver af Restaurant Snerlen, Tonny Kristensen.
- Selvom mine dygtige medarbejdere og jeg har kunnet fejre mange successer de seneste år, føles det rigtigt at tage skridtet netop nu og stoppe, mens legen er god, mener den 40-årige strandbynit, som de første 10 år drev Snerlen i sin hjemby, inden han for tre år siden flyttede i siloen.
Det er naturligvis med vemod, at beslutningen er truffet.
- Det er en stor og svær beslutning og meget vemodigt for alle, der gennem en årrække har været en del af hverdagen på Snerlen. Men når én dør lukkes, åbner der sig altid en ny, og derfor har vi besluttet, at vores sidste åbningsdag skal være en fest. 6. juni holder vi et ganske særligt arrangement og takker af med manér med en helt speciel afskedsmenu, lover Tonny Kristensen.
Arrangementet vil blive annonceret på Snerlens hjemmeside og på Facebook.
Selvom restauranten lukker, er det heldigvis ikke helt slut med at nyde den lækre mad fra Snerlens køkken. Det er nemlig udelukkende restauranten, der ikke længere holder åbent, og Snerlen vil indtil 31. august levere mad ud af huset, holde selskaber og sammensætte sine populære gourmetkasser.
1. september overtager FME lokalerne på toppen af siloen og har ansat køkkenchef Flemming Vinther Hundsdahl, kendt fra Restaurant Vægteren. Han kommer til at varetage den daglige drift af kantinen, møder og konferencer og holde selskaber.
Kunder, der har reserveret selskab på Snerlen, vil således stadig kunne holde fest på toppen af Frederikshavn. Nærmere detaljer vedrørende overtagelsen vil blive offentliggjort senere.
På www.snerlen.dk kan du se, hvordan restauranten holder åbent de kommende uger.
- Vi håber, rigtig mange vil lægge vejen forbi den sidste tid og garanterer vores gæster madoplevelser af højeste kvalitet – ligesom vi plejer, understreger Tonny Kristensen.
Gavekort skal indløses i restauranten inden 6. juni 2014. Hvis det ikke kan nås, kan gavekort også bruges ved køb af mad-ud-huset, gourmetkasser og selskaber resten af året. Kunder, der har bestilt konfirmationer i 2015, vil blive kontaktet personligt.





































