Gå til hoved-indhold
06. oktober 2023 - kl. 12.10

Rødspætte Cup 2024 er kommet flyvende fra land med 136 tilmeldte hold

 • 1 af 4
  Det ser fornuftigt ud med tilmeldte hold fra Sverige - trods en ugunstig valutakurs. Foto: Martin Mølholt
 • 2 af 4
  Muligheder for overnatning er afgørende for antallet af hold i den populære turnering. Foto: Martin Mølholt
 • 3 af 4
  Rødspætte Cup 2024 afvikles i dagene 28. marts til 1. april. Foto: Martin Mølholt
 • 4 af 4
  Sidste år deltog 329 hold i hovedturneringen og 39 hold i Mini Rødspætte Cup. Det gør Rødspætte Cup til Danmarks største internationale ungdomsturnering i håndbold.
Af: Michael Frederiksen

På blot 12 dage rundede Rødspætte Cup 2024 - FfI's internationale ungdomsturnering, som hvert år afvikles i påsken - 100 tilmeldte hold og er nu oppe på 136 hold. Til sammenligning tog det sidste år 42 dage at nå 100 tilmeldte.

Formand for Rødspætte Cup-udvalget, Kim Sørensen, er overvældet over den fantastiske interesse for næste års turnering.

- På grund af især valutakurserne i Norge og Sverige var vi noget nervøse i forhold til, hvordan det ville gå med tilmeldinger til turneringen. Vi kan dog konstatere, at vi er kommet bedre fra land end nogensinde før, og at det også ser rigtigt fornuftigt ud med hold fra Norge og Sverige, udtaler Kim Sørensen.

Det er dog især de tyske hold, der er tidligt ude i år, så FfI Håndbold ser fortsat med spænding frem imod udviklingen de næste par måneder, hvor det skal vise sig, om den flotte udvikling fortsætter, så turneringen endnu en gang kan melde totalt udsolgt. 

- Som det ser ud lige nu, bliver det igen antallet af overnatningspladser, der bliver afgørende for, hvor mange hold vi kan få med i turneringen. Vi er som altid i dialog med Frederikshavn Kommune og de skoler, vi normalt bruger, i forhold til hvad de kan stille til rådighed næste år, men vi er også ude at kigge på nye muligheder, da vi hvert år bruger rigtigt meget energi på at finde så mange overnatningsmuligheder som overhovedet muligt, siger Kim Sørensen.

Sidste år deltog 329 hold i hovedturneringen og 39 hold i Mini Rødspætte Cup. Det gør Rødspætte Cup til Danmarks største internationale ungdomsholdboldturnering. Turneringsudvalget håber meget på, at turneringen i 2024 bliver mindst lige så stor som i 2023, men erkender, at det kan blive svært på grund af mulighederne for overnatning.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...