Gå til hoved-indhold
12 september. 2023

Ruben Søltoft og Lars Lilholt i Det Musiske Hus - dog ikke sammen

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Det Musiske Hus præsenterer nu Ruben Søltoft og Lars Lilholt. Umiddelbart en noget usædvanlig duo, og der er da også tale om to solo-shows. Lilholt kan opleves torsdag 7. marts 2024, mens Søltoft er på plakaten torsdag 10. oktober 2024.

Lars Lilholt leverer sange fra sit store bagkatalog i akustiske, intime og afdæmpede versioner. Han er en erfaren sangskriver med et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt har igennem hele karrieren også optrådt som solist og i duo-sammenhæng, bl.a. med Shaka Loveless. På denne turné medbringer han sin faste pianist, Kristian Fogh.

Billetter til 395 kroner kan købes her.

Det bliver en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i foråret 2024 rammer de danske byer.

- Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende, siger han selv om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen: "Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?"

Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben Søltoft har været på siden successhowet "Ting fra min mund". 30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?” er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.

Billetter til 350 kroner kan købes her.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...