Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Scanel styrker ledelsen før ny vækstrejse

Scanels nye direktører: CEO Jakob Tvilling Grønkjær (t.v.) og COO Dennis Thordal Lavrsen.
Jakob Tvilling Grønkjær er pr. 1. maj 2022 udnævnt til CEO/administrerende direktør i Scanel International A/S, hvor han siden 2020 har været COO/driftsdirektør. Denne post overtages af Dennis Thordal Lavrsen, der hidtil har været afdelingsleder i virksomheden med hovedsæde i Frederikshavn.

 

Med den grønne omstilling buldrende afsted inden for alle Scanels forretningsområder er der udsigt til massiv vækst i markedet de kommende år, og den vækst skal Scanel være klar til at få sin andel af. Derfor har den 31 år gamle virksomhed på havnen i Frederikshavn sat en ny mand for bordenden, nemlig den hidtidige driftsdirektør Jakob Tvilling Grønkjær.

Som ny administrerende direktør skal han sætte kursen for virksomheden, hvor marine-el fortsat er kerneforretningen, men hvor der også er store vækstpotentialer inden for vedvarende energi, olie og gas samt industri-installationer.

- Den grønne omstilling fylder mere og mere både på land og til søs, og grøn omstilling kræver stærke kompetencer inden for el. De kompetencer har vi i Scanel, og de skal bringes i spil inden for alle forretningsområder og på nye måder. Blandt andet har vi sidste år og i år etableret afdelinger på havnene i Odense og Aalborg for at være tættere på kunderne, siger Jakob Tvilling Grønkjær.

Jakob Tvilling Grønkjær har mange års erfaring i el-branchen. Han har tidligere været driftsdirektør i en årrække i en større el-virksomhed, hvor han ligeledes startede sin karriere som elektrikerlærling i 2001. I årenes løb har Jakob Tvilling Grønkjær taget adskillige uddannelser indenfor ledelse og er således klædt særdeles godt på til at varetage det fulde ansvar for Scanel International A/S.

Virksomhedens ny driftsdirektør, Dennis Thordal Lavrsen, er autoriseret elinstallatør. Han blev ansat som elektriker i Scanel International i februar 2004 og har blandt andet arbejdet som formand og projektleder, inden han 1. marts 2018 blev udpeget til stillingen som afdelingsleder i Scanel International A/S.

Palle Thordal Lavrsen og Ole Thue Hansen, der udgør selskabets ejerkreds, vil fremadrettet også være en del af direktionen i Scanel International A/S.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close