Gå til hoved-indhold
20. juni 2024 - kl. 14.06

Skal din robotklipper lave en sejrsdans, når Danmark scorer?

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Det er faktisk meget sjovt. Sådan siger indehaver af AT Pejse, Skov & Havecenter, Anders Laustsen, om Husqvarnas tilføjelse til deres app til robotplæneklippere. Hver gang dit landshold scorer, fejrer din robot scoringen med en lille sejrdans.

- Husqvarna forvandler 150.000 robotplæneklippere til dansende fodboldfans. Din Husqvarna-robotplæneklipper har også fodboldfeber og vil fejre hvert mål, dit landshold scorer, med en sejrsdans i realtid. Du skal blot vælge dit yndlingslandshold i Automower Connect-appen. Din plæneklipper vil så følge dette holds kampe, vise resultattavlen på sin skærm og fejre med dig i realtid, når der bliver scoret et mål. Det foregår lige på din græsplæne med en dans og en fanfare. Og har du ikke nerver til at følge kampen live, kan du sidde i haven og nyde klipningen af græsplænen og samtidig være opdateret på stillingen i kampen, smiler Anders Laustsen fra AT Pejse, Skov og Havecenter.

Der er tale om en ny funktion i Automower-appen fra Husqvarna, der kan bringe lidt ekstra glæde for de fodboldinteresserede.

• Vælg dit landshold: Brugeren kan vælge det landshold, de støtter, direkte i appen.

• Sejrsdans: Hver gang det valgte hold scorer, vil Automower robotplæneklipperen udføre en af tre forskellige sejrsdanse, blinke med lysene og spille en fanfare.

• Resultattavle: Robotten holder styr på kampens resultater i realtid.

• "Dans nu"-knap: Brugerne kan teste dansene før kampene med en dedikeret "Dans nu"-knap i appen.

Dansen kan tilføjes på syv forskellige Husqvarna-modelller.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...