Gå til hoved-indhold
04. juni 2024 - kl. 00.06

Søndag 9. juni: Åbent hus i Gærum Bueskytteforening

  • 1 af 1
    Om sommeren foregår skydningen i Gærum Bueskytteforening udenfor.
Af: Michael Frederiksen

Er du en rigtig Robin Hood? Det kan du finde ud af, når Gærum Bueskytteforening holder åbent hus på søndag 9. juni fra kl. 10.00-15.00.

- Bueskydning er en sportsgren, hvor hele familien kan være med. Der er sjov og udfordring for alle aldre, så tag hele familien med til en sjov oplevelse, lyder opfordringen fra Anton Christensen, Gærum Bueskytteforening.

Gærum Bueskytteforening er stiftet af en blandet flok frederikshavnere, som alle er interesserede i skydning. Klubbens medlemmer skyder med både recurve- og compoundbue. Om sommeren foregår skydningen udendørs, hvor der forskellige baner med forskellige distancer og mål. Om vinteren foregår skydningen i en lade, hvor der kan skydes på op til 15 meter.

Foreningen har uddannede instruktører, som står klar til at tage imod dig og give dig grundig instruktion i både sikkerhed og teknik.

- Vi har stor erfaring med at lære både børn og voksne at skyde, så alle er velkomne til at komme og prøve kræfter med bueskydning, skriver klubben på sin hjemmeside.

Kontingentet er 500 kroner årligt for voksne, mens børn betaler 300 kroner. Derudover skal der betales for en skydning. Her er prisen 10 kroner for børn og 20 kroner for voksne.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...