Gå til hoved-indhold
02 september. 2023

Sommerfest i HotSpot Frederikshavn tegner til at blive en tradition

  • 1 af 5
  • 2 af 5
  • 3 af 5
  • 4 af 5
  • 5 af 5
Af: Helle V. M. Pedersen

På vegne af personale og bestyrelse har formand Helle V. M. Pedersen, HotSpot Frederikshavn, skrevet dette indlæg: Tak for den meget flotte opbakning til vores Sommerfest i HotSpot.

Lørdag 26. august afviklede HotSpot en rigtig god og glad sommerfest med flot deltagelse af børn, unge, forældre, naboer, venner af huset og mange flere godtfolk.

Festen blev indledt med en meget vedkommende og varm tale ved Christina Lykke Eriksen, formand for Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune, hvor blandt andet klubbens store virke for børn og unge på Rømøvej gennem mere end 50 år blev anerkendt og værdsat. Det varmede i både personalegruppe og bestyrelse.

Historisk set er klubben dog ældre, idet den startede som Ungdommens Hus i Fredensgade i 60'erne, hvortil mange frederikshavnerbørn og -unge har haft deres gang.

Alle aktiviteterne ved sommerfesten blev flittigt gæstet, og der blev i løbet af dagen langet en hel del pølser og vafler over disken. Loppemarked og Amerikansk Lotteri er altid et hit, og det samme var Fiskedammen for de mindre børn. De flotte modelbiler og besøget af en brandbil var også et stort trækplaster, og det samme var fodboldturneringen med præmier. Helt særligt var dog øjeblikkene med vores unge musikere på scenen, hvor de på flotteste vis høstede frugterne af de mange timer i øvelokalet.

Det blev et arrangement, som alle på dagens evaluering var enige om, gerne må blive en tilbagevendende begivenhed.

Dagens regnskab viste desuden et pænt overskud til glæde for vores børn og unge, der vil blive tilgodeset med en oplevelse på baggrund heraf.

Intet af dette havde dog været muligt uden gode sponsorers bidrag, og de skal derfor have en hjertevarm tak for deres bidrag.

Tak til: Kids Cool Shop, Happy Days, Bc Cuts, Panacea, Palads Teatret, Sportscenter Nord, 3F, Butik Genfund, Butik Stilling, Sand Velvære, Marguerite, Mit Skattekammer, Tina Siel, Socialdemokratiet og Palmestrandens Ishus/Ishuset ved Møllehuset.

Tak til alle, der deltog og bidrog til den gode stemning med besøg og opbakning til vores aktiviteter.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...