Gå til hoved-indhold
31. marts 2024 - kl. 00.03

Alvorligt teaterstykke i Sæby er fyldt med humor, varme og sammenhold

  • 1 af 7
  • 2 af 7
  • 3 af 7
  • 4 af 7
  • 5 af 7
  • 6 af 7
  • 7 af 7
Af: Michael Frederiksen

Unge skuespillere fra Sæby Scenens ungdomshold sætter i samarbejde med Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole fokus på nogle af flere unges udfordringer. Det sker i det nyskrevet eventyr "Drømmefabrikken"

Kan et eventyr godt handle om at stræbe efter mere og i et hele tiden hurtigere tempo og om de udfordringer, unge kan rammes af – angst, stress og depression – eller som alle kan rammes af? Ja, det kan et eventyr godt, når unge kaster sig over at formidle omkring emnet – og især når Anne Sivesgaard Jensen går i gang med at skrive manuskript.

De unge skuespillere tager publikum med på "Drømmefabrikken". Det sted, hvor drømme skabes, men også i hurtigere og hurtigere tempo, hvilket kommer til at vise årsager til, at efterhånden mange rammes af udfordringer, men det viser også nuancer i det at blive ramt. Hvad stræbes der efter? Hvorfor rammes man? Kan man bekæmpe udfordringer? Kan man helt undgå udfordringer? Kan en udfordring måske også bidrage med noget positivt og styrke en?

Trods det alvorlige emne er stykket også fyldt med humor, varme og sammenhold. Kreative koreografier til spændende musik bidrager til at udtrykke dele af historien og følelserne hos de involverede. Gode input og noget at tage med sig hjem.

På scenen møder man 16 unge skuespillere i alderen 13-28 år. De har arbejdet intenst med emnet og med at formidle omkring det. Det er Sæby Scenens ungdomshold, der i samarbejde med Frederikshavn Kommunes Ungdomsskole står bag den aktuelle forestilling, der opføres på Skovlyst i Sæby.

Instruktør på stykket er Margaretha Cedergren og koreograf er Anne Sivesgaard Jensen.

Stykket opføres for publikum:
Torsdag 11. april kl. 19.30
Fredag 12. april kl. 19.30
Lørdag 13. april kl. 14.30

Billetsalget er i gang og foregår online på www.datsbilletten.dk.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...