Gå til hoved-indhold
12 september. 2023

White Hawks-spillere og -sponsorer dystede i Is-Golf

  • 1 af 2
    Klaus B. Nielsen, Jakob Stridsberg, Brian Rishøj og Nikolaj B. Kristensen vandt i 65 slag.
  • 2 af 2
    Fra venstre ses Mikkel Bertelsen, Torben Schioldan, Claus Andersen, Todd Winder, Allan Bech og Flemming Olesen.
Af: Michael Frederiksen

Efter nogle års pause blev der i dag igen afviklet Is-Golf på Frederikshavn Golfklubs smukke bane. Bag arrangementet stod vanen tro 82-årige Hans Z. Boesen, som viste, at han er still-going-strong.

Med Nordjyske Bank som sponsor for matchen spillede Frederikshavn White Hawks' spillere, trænere, hjælpere, ledere og medlemmer af Erhvervsklubben 18 hullers golf i strålende vejr.

- Teambuilding af højeste klasse var nogle af de kommentarer, der lød fra de begejstrede ishockeyspillere, fortæller Hans Z. Boesen, som traditionen tro var arrangør.

Han har været frivillig med flere kasketter i FIK og White Hawks i 43 år. Efter arrangementet kvitterede cheftræner Patric Wener med flotte roser, hvilket naturligvis glædede Hans Z. Boesen.

IS-Golf blev afviklet som en holdkonkurrence, hvor Klaus B. Nielsen, Jakob Stridsberg, Brian Rishøj og Nikolaj B. Kristensen vandt i 65 slag, syv under banens par.

Undervejs blev der lavet masser af birdies, men især den unge målmand Magnus Johnsen imponerede med en birdie på 8. hul, hvor han sendte sit drive på green (310 meter) og holede puttet.

Magnus Johnsen har handicap 20 og er først begyndt at spille golf i år. Andre WH-spillere har spillet i flere år. Det gælder eksempelvis Mikkel Bertelsen, som er helt nede i handicap 3, og Nikolaj B. Kristensen, der har handicap 5.

Midtvejs blev der serveret kaffe/sodavand og hindbærsnitter, og efter matchen hyggede spillerne og præmiesponsorerne sig med en "hockeymenu" i golfklubbens bistro, hvorefter alle deltagere gik glade og trætte hjem.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...