Gå til hoved-indhold
28. februar 2024 - kl. 15.02

100 medarbejdere på plads til Elgigantens åbning i Frederikshavn

 • 1 af 4
  Martin Hansson: - Gaming er stort og bliver kun større. Her har vi ligeledes fået en toptunet afdeling med alt det nyeste teknologi.
 • 2 af 4
  Martin Hansson stammer fra Sæby og er udlært i Fona Frederikshavn.
 • 3 af 4
  Elgiganten Frederikshavn beskæftiger til at begynde med 26 medarbejdere, hvoraf de 21 er fuldtidsansatte.
 • 4 af 4
  Elgiganten Frederikshavn er opført efter kædens nyeste koncept 3.0. Det er kædens 47. butik i Danmark.
Af: Michael Frederiksen

Omkring 100 medarbejdere - de fleste af dem kaldt ind fra andre butikker i hele Danmark - står klar til at servicere kunderne, når Elgiganten fredag kl. 7.00 slår dørene op til sin nye butik i Frederikshavn.

- Vi har naturligvis store forventninger til vores åbning på fredag. Der er sørget for en stærk åbningskampagne med masser af gode tilbud til frederikshavnerne. Vi serverer kaffe fra kl. 5.00, og her uddeler vi ligeledes 1000 croissanter til de ventende kunder. Vores erfaring fra tidligere åbninger er, at folk møder tidligt. Måske er der ligefrem kunder, som overnatter natten op til åbningen. Når klokken nærmer sig 10.00, griller vi 2000 pølser til vores besøgende. Mens folk venter i køen, kører vi små konkurrencer på storskærmen, og vi holder ligeledes køen opdateret, når det gælder status på vores køtilbud. Vi har endvidere sørget for en DJ udenfor, foræller varehuschef Martin Hansson.

Han har 21 års erfaring i detailbranchen. Han begyndte som elev i Fona Frederikshavn under Mogens Vittrup og kom senere ind til Fona på Nytorv i Aalborg. De seneste fem år har han været varehuschef i Elgiganten Nytorv. Inden da arbejdede han på Elgigantens backoffice.

Martin Hansson bor i Aalborg med sin kæreste og parrets to børn. Han har boet i Frederikshavn og kommer oprindelig fra Sæby.

- Mange har spurgt mig, om jeg kunne overveje at flytte tilbage til Frederikhavn. Dette er bestemt en mulighed. Frederikshavn er en dejlig by, smiler varehuschefen i Elgiganten Frederikshavn.

Han glæder sig til at åbne dørene til den 2.000 kvadratmeter store butik på Grønlandsvej - med facade og indkørsel ud mod Hjørringvej.

- Vi føler os meget privilegerede, da vi har været heldige og flytte ind i et nybygget varehus. Specielt ved Elgiganten Frederikshavn er, at den er opført efter vores nyeste koncept 3.0. Det betyder, at vi har mulighed for ikke kun at tilbyde vores kunder det fulde range af produkter, men alt er ligeledes tilsluttet og kan testes inden køb. Vi har også fået en flot opgraderet TV-afdeling, hvor vi som de få har mulighed for at demonstrere den fulde range helt op til 98”. Gaming er stort og bliver kun større. Her har vi ligeledes fået en toptunet afdeling med alt det nyeste teknologi. Her vil der også være mulighed for både se, røre og ligeledes prøve de stærkeste produkter af på markedet, oplyser Martin Hansson.

Elgiganten Frederikshavn beskæftiger til at begynde med 26 medarbejdere, hvoraf de 21 er fuldtidsansatte. Butikken sørger derudover to elever til opstart 1. august 2024.

I morgen strømmer medarbejdere fra Eligigantens butikker i hele landet til Frederikshavn for at hjælpe. Alene torsdag aften er der bestilt overnatning til 80 medarbejdere på Scandic The Reef.

- Vi får hjælp udefra hele weekenden. Fredag vil der være 50 sælgere klar til at tage imod vores kunder. Ligeledes er der hentet hjælp ind til lager og support, så vi kan servicere vores kunder så hurtigt som muligt. Vi har desiden god opbakning fra vores backoffice, som sikrer varetilgang og hjælper med overblikket for dem, som servicerer ude på gulvet. Vi forventer at være omkring 100 "Giganter" totalt til at få weekenden til at forløbe gnidningsfrit, siger Martin Hansson.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...