Gå til hoved-indhold
09. juli 2024 - kl. 00.07

13. juli: Første af tre jazz-koncerter på Hotel Aahøj i Sæby

  • 1 af 1
Af: Peter Marquard

Lørdag 13. juli holder Hotel Aahøj i Sæby den første af tre jazz-koncerter. Fra kl. 14.00-17.00 spiller husorkestret Thomas Zinther og Co. sprøde toner i prydhaven, mens man kan nyde forfriskninger og lette retter.

- Sommerens jazz-koncerter på Hotel Aahøj holdes i år på lørdage i uge 28, 29 og 30 fra kl. 14.00-17.00. Vi håber at fylde prydhaven med glade sommergæster til lyden af husorkestret Thomas Zinther og Co., siger indehaver af Hotel Aahøj, Kamilla Vinther Hoffmann.

Koncerterne er gratis, og alle kan deltage, såfremt der er ledige pladser. Det er ikke nødvendigt at booke bord på forhånd, men vil du sikre dig en plads, er det en god ide at booke bord på telefon 21 75 41 92 eller info@aahoj.dk.

- Hotel Aahøj tilbyder som altid skønne forfriskninger og lette retter. Blandt andet Aahøjs Rejemad, planke med Charcuteri, Claus’ fiskefrikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat, Aahøjs lune kringle med tørrede abrikoser og meget mere. Det er ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikke, siger Kamilla Vinther Hoffmann.

Hun håber, at mange vil kigge forbi til et glas køligt rosé i Aahøjs idylliske omgivelser.

Holder den våde vejrudsigt stik, flyttes arrangementet indenfor.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...