Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

156 golfspillere fra 21 nationer i Frederikshavn

- Jeg håber, at alle frederikshavnere er stolte af, at vi nu skal være vært for en historisk stor turnering i Frederikshavn, siger golfmanager Inge Møller Thomsen, Frederikshavn Golfklub.
Frederikshavn er klar til endnu et stort internationalt sportsarrangement. I dagene 10.-14. august lægger Frederikshavn Golfklub bane til "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL".

 

Forarbejdet er for alvor i gang, når Frederikshavn endnu engang indtager værtsrollen for et stort, internationalt event, der tiltrækker gæster fra nær og fjern.

156 golfspillere fra 21 nationer (Skotland, Finland, Tyskland, Spanien, Norge England, Italien, Sverige, Østrig, Danmark, Island, Frankrig, Schweiz, Wales, Irland, Belgien, Holland, Sydafrika, Tjekkiet, Portugal og Polen) og mange af deres familier tjekker i næste uge ind på hoteller og andre overnatningssteder i og omkring Frederikshavn.

- At vi har så stor en turnering, skal kunne mærkes og ses i hele byen, og jeg håber, at alle frederikshavnere er stolte af, at vi nu skal være vært for en historisk stor turnering i Frederikshavn, siger golfmanager Inge Møller Thomsen, Frederikshavn Golfklub.

Hun er både glad, stolt og taknemmelig for den store opbakning.

- Her tænker jeg først og fremmest på de frivillige, men også på erhvervslivet og Frederikshavn Kommune. Et så stort arrangement kan kun lykkes, fordi vi gør det sammen, og jeg er slet ikke i tvivl om, at vi får sat Frederikshavn på golf-verdenskortet. Og det trækker forhåbentlig gæstespillere til vores område, som ønsker at spille samme bane som de bedste spillere i hele verden, udtaler Inge Møller Thomsen.

Marianne Bredevang, direktør på Scandic The Reef i Frederikshavn, er begejstret for de mange internationale sportsarrangementer, der kommer til Frederikshavn.

- Tænk sig, at en by af vores størrelse de næste par år skal være arrangør af nogle af verdens største idrætsbegivenheder, og her tænker jeg på de to store events, som er i august, nemlig Challenge-touren i golf og VM i kvindeishockey, men også i 2023, hvor vi igen skal arrangere VM i kvindehåndbold. Dansk Idræts Forbund har fået øje på Frederikshavn, og det tror jeg, handler om, at vi er professionelle hele vejen igennem. På Scandic er der for eksempel meget fokus på kosten, store sportspræstationer kræver den helt rigtige kost, og alle vil jo gerne præstere på højeste niveau, udtaler Marianne Bredevang.

Fakta:
• "Frederikshavn Challenge - Presented by HESSEL" begynder torsdag 11. august, og der kommer 156 golfspillere og deltager i den fire dage lange turnering, som for første gang spilles i Vendsyssel.
• Præmiesummen er på 1,9 millioner kroner, og alle er velkomne til at kigge forbi og opleve golf på højt niveau.
• Turneringen TV-transmitteres i resume-udgave til potentielt 400 millioner tv-seere på verdensplan.
• Hele turneringen er gratis for publikum, og Frederikshavn Golfklub inviterer alle til at deltage og opleve den fantastiske stemning. Det forventes, at der kommer cirka 4.000 tilskuere i løbet af arrangementet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close