Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

50.000 kroner til Bangsbo Freja fra Bingoklubben

Jan Schou havde 50.000 kroner med til Jan Nymark.
Endnu engang er Bangsbo Freja så privilegeret at have modtaget en donation fra en af klubbens støtteforeninger, nemlig Bangsbo Frejas Bingoklub. 

 

Denne gang har de glade givere, repræsenteret ved Jan Schou, overrakt 50.000 kroner til Bangsbo Freja. Faktisk er det anden gang i år at Bangsbo Freja modtager 50.000 kroner fra Bingoklubben.

- Vi er meget beæret over at modtage så store beløb fra vores støtteforening, men vi ved også, at de frivillige i Bangsbo Frejas Bingoklub gør et kæmpe arbejde for at samle de mange penge ind. Der bliver afholdt bingospil i Bingohallen i Hobrogade flere gange om måneden, og de frivillige i bingoklubben stiller op hver gang, der er spil, og dét med stor succes, siger formand Jan Nymark, Bangsbo Freja.

Penge fra støtteklubberne er ikke med i klubbens budget, så de kan derfor bruges til noget ekstraordinært til gavn for specielt ungdomsafdelingen.

- Det kan eksempelvis være sociale arrangementer for vores hold, og vi er meget lydhøre overfor klubbens trænere, spillere og forældreråd, når de kommer med ønsker af den ene eller den anden art, fortæller formanden.

Tidligere støttekroner fra støtteforeninger og fonde er tillige kommet hele klubben til gavn.

- Vi gør meget ud af at have nogle af byen flotteste og bedste faciliteter, og i år har vi blandt andet investeret i nyt tag på vores klubhus, ligesom der også er lagt nyt gulv i cafeteriet og på vores terrasse, siger Jan Nymark.

Også klubbens kunststofbane er ved at få et løft. Der er nu lavet mere plads langs banen til materiel, ligesom der også snart bliver opsat spillerbokse med flisebelægning omkring, så banen nu er endnu mere indbydende.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close