Gå til hoved-indhold
28. maj 2024 - kl. 00.05

550 hjælpere klar til Skagen Festival – mangler at fylde de sidste pladser

  • 1 af 1
    Drops of Green fra Irland er klar til at vælte Skagen Festival 4.-7. juli 2024.
Af: Michael Frederiksen

Flere end 550 hjælpere fra hele landet har meldt sig til årets Skagen Festival. Nu indleder festivalen jagten på de sidste, der skal være med til at give de tusindvis af glade gæster nogle skønne og fornøjelige dage i på toppen af Danmark.

- Hvis man er til fællesskab og venskab, er glad for musik og hyggeligt samvær og samtidig kan lide at være med til at gøre en forskel, er Skagen Festival det helt rigtige, fortæller Betty Henriksen, der er frivilligkoordinator ved Skagen Festival.

Hvert år står cirka 550 frivillige klar til at yde en kæmpeindsats før, under og efter festivalen. De fleste er på plads, men der mangler stadig lidt gode kollegaer.

- Det gælder områderne Backstage-scenecrew, der hjælper musikere med grej før og efter koncert. Montageholdet, der rejser og nedtager telte på torv og havn, og hvor man har fri under selve festivalen. Opstilling og klargøring af spillestedet. Barvagter samt både fjernlager samt på spillestederne, fortæller Betty Henriksen.

De frivillige på Skagen Festival bliver behandlet godt. Det er en af de få foreninger, hvor man betaler et årligt kontingent som medlem på 150 kroner og får hele beløbet retur på en værdikupon, man kan bruge på festivalen.

- Herudover mødes vi onsdag aften før festivalen og byder hinanden velkommen til årets festival, hvor der vil være forplejning for hjælperne. Det samme gælder afslutningsarrangementet mandag aften med livemusik. Der er gratis medarbejder-camp i op til ni nætter, hvor man kan tage familien med til en favorabel pris. Man får adgang til ikke-udsolgte koncerter, flotte T-shits til brug på vagt og selvfølgelig medindflydelse og stemmeret på foreningen, fortæller Betty Henriksen.

Som frivillig på Skagen Festival skal man arbejde mindst 20 timer i løbet af festivalen, og man skal være over 18 år, hvis man skal stå i barerne.

Hun opfordrer interesserede til at melde sig her: https://skagenfestival.dk/blivfrivillig.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...