Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Aftensang begynder med et minuts stilhed

På baggrund af de tragiske hændelser, der søndag fandt sted i Fields i København, vil onsdag aftens Aftensang ved Vippefyret begynde med et minuts stilhed. Derefter synges Nordahl Griegs stærke fællesskabssang ”Kringsat af fjender”.


 

- Det er frygteligt, hvad der er sket, og med varme tanker til både ofre og pårørende føler jeg, det vigtigt og naturligt, at vi markerer dette både med et minuts stilhed og med sang, som sætter ord på mange af de følelser, vi alle går med, siger arrangør Jens-Christian Wandt og fortsætter:

- De andre sange, der skal synges onsdag aften, vil på forskellig vis tale til os midt i det frygtelige, vi oplever. Det er sange, som styrker fællesskabet, som favner i en udfordrende tid, men som også bringer os videre.

De fremmødte skal blandt andet synge:

  • Du, som har tændt millioner af stjerner
  • Lysets engel går med glans
  • Livet er en morgengave
  • Nu er jord og himmel stille

Aftensang ved Vippefyret samlede sidste onsdag over 1000 sangglade mennesker.

- Jeg tog initiativ til arrangementet sidste år og blev bekræftet i, hvor populært sang er – og ikke mindst fællessang. Når vi samtidig står i noget af Danmarks smukkeste natur, ved Vippefyret på Sønderstrand, og kigger ud over Kattegat eller ind over Skagen by, så løftes fællesskabet på en helt særlig måde, mener Jens-Christian Wandt.

I år er der arrangeret fire sangaftener ved Vippefyret. Den første var i onsdags, og onsdag kl. 21.00 går det løs igen. Der er gratis adgang, man møder blot op – og der uddeles sangblad på pladsen.

- Det hele er fra hjerte til hjerte. Der er ingen økonomi i arrangementet, og ingen får honorar. Eneste udgifter er til tryk af sangbladet, og det betaler turistforeningen Toppen af Danmark, oplyser Jens-Christian Wandt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close