Gå til hoved-indhold
10. maj 2024 - kl. 00.05

Auktion hjælper børn: Køb Trine Kostendings maleri

  • 1 af 2
    - Jeg ønske at donere til HotSpots auktion, fordi det ligger mit hjerte meget nær, at børn og unge får mulighed for at komme ud og få oplevelser, være sociale og være en del af et fællesskab, siger Trine Kostending.
  • 2 af 2
    Auktionen begynder ved 1000 kroner. Afgiv dit bud i kommentarfeltet. Sidste frist er søndag 12. maj kl. 20.00. 
Af: Michael Frederiksen

Tre kunstnere donerer hver sit maleri i en auktion, hvor alle penge går til fritids- og ungdomsklubben HotSpot i Frederikshavn og BROEN Frederikshavn.

HotSpot skal bruge pengene, så der er råd til at sende børnene på koloni. BROEN støtter socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, spejder, musik eller andre fritidsaktiviteter, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

Indsamlingen kulminerer lørdag 18. maj med arrangementet "Børn løber for børn" i gågaden i Frederikshavn, men i ugen op til har Trine Kostending, Steen Karlsen og Christophe Siel valgt at donere hver sit maleri, som sælges på auktion.

Trine Kostendings maleri er det første, som kommer under hammeren. Hun har malet et bymotiv.

- Det er en form for mit kendetegn. Jeg elsker vores by, hvor jeg er født og opvokset. De motiver, jeg har valgt, har de fleste en eller anden form for tilknytning til, fortæller Trine Kostending.

Der er tale om et originalt akvarelmaleri malet på tykt kvalitetspapir og smukt indrammet af Lars Falk.

- Jeg ønske at donere til HotSpots auktion, fordi det ligger mit hjerte meget nær, at børn og unge får mulighed for at komme ud og få oplevelser, være sociale og være en del af et fællesskab. Det er vigtigt for alle at være en del af noget. Desværre har alle ikke samme muligheder, og derfor er det vigtigt at støtte de, der gør en indsats for at hjælpe dem, mener Trine Kostending.

Hun har selv gået i ungdomsklubben.

- Jeg har enormt mange gode og sjove minder derfra. Jeg lærte de andre i byen at kende - ud over dem på min egen skole. Og vi blev set og mødt som dem, vi var. Nu har jeg selv børn i klubben, og de elsker det univers, de har deroppe, siger Trine Kostending og fortsætter:

- HotSpot er et pusterum og fristed for mange børn og unge. Her er dygtige og rummelige pædagoger. Man kan være præcis den, man er, og her er TID til bare at være barn og ung. Det er uvurderligt for vores børn og unge med disse steder, og de skal bevares og bakkes op.

Auktionen begynder ved 1000 kroner. Afgiv dit bud i kommentarfeltet. Det skal minimum være 50 kroner højere. Sidste frist er søndag 12. maj kl. 20.00. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...