Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Bangsbo Freja får besøg af afrikansk topatlet

Kemi Francis er på Nigerias landshold i 100 og 400 meter, ligesom hun fem gange har vundet det nationale mesterskab i 7-kamp.
En topatlet fra Nigeria skal i efterårsferien lære fodboldspillere fra Bangsbo Freja at blive hurtigere på de første fem meter.

 

Bangsbo Freja får besøg af Kemi Francis, som er på Nigerias landshold i 100 og 400 meter, ligesom hun fem gange har vundet det nationale mesterskab i 7-kamp.

Den hurtige afrikanske kvinde skal træne Bangsbo Frejas dygtige U16-drenge samt klubbens serie 5-spillere. Der vil blive trænet forskellige teknikker, som vil kunne bruges i kampe og gøre den enkelte spiller hurtigere på de første meter.

Kemi Francis kommer til Frederikshavn sammen med superligaklubben FC Nordsjællands målmandstræner, Frank Pedersen, som også skal træne Bangsbo Frejas U13-, U14- og U16-målmænd i efterårsferien.

Det er efterhånden en del gange, at FC Nordsjælland har sendt sin målmandstræner til Frederikshavn. Han er en af de få målmandstrænere herhjemme, som har den højeste uddannelse, en målmandstræner kan få.

- Vi er mega stolte over, at vi får denne mulighed for at få disse to spændende personer til klubben. Det bliver interessant at se, hvordan Kemi kan træne drengene i hurtighed på fodboldbanen. Desuden kan vi se, at FC Nordsjælland gør en stor forskel hos vores målmænd, siger Kim Jensen fra Bangsbo Frejas sportsudvalg.

Det går fint i Bangsbo Frejas ungdomsafdeling. U13-holdet er allerede rykket op, og U14-holdet forventer, at oprykningen sikres i den kommende weekend. U16 har hele to 11 mands hold. Andetholdet har sikret sin forbliven i rækken efter oprykningen i sidste sæson, mens førsteholdet, som spiller i Danmarks bedste U16-række, stadig er i fuld gang med sæsonen. Torsdag kl. 19.00 spiller holdet sin sidste hjemmekamp mod HEI, og derefter venter tre udekampe, blandt andet mangler de at møde AGF to gange. På seniorsiden håber Bangsbo Freja på oprykning til serie 4.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close