Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.12.2021 | Af: SPONSORERET INDHOLD

Beskyt firmaet med disse forskellige løsninger

Det er vigtigt, at man har kontrol over sikkerheden i sin virksomhed. Når virksomheder begynder at arbejde online, er der for eksempel større risiko for cyberangreb. Heldigvis er der mange forskellige løsninger, som firmaer kan benytte sig af for at beskytte firmaet på forskellige vis.

 

Artiklen er sponsoreret af Risma

Her får du et par eksempler på løsninger, som kan beskytte din virksomhed.

Få styr på informationssikkerheden
Der er mange virksomheder, som har rigtig mange informationsarkiver. Disse skal helst kontrolleres og være i trygge rammer. Hvis du gerne vil kontrollere din virksomheds informationsarkiver, kan du benytte dig af isms.

Det er nemlig en løsning, der kan øge informationssikkerhed i din virksomhed, hvilket er med til at sikre eksempelvis personoplysninger i firmaet. Du kan også vælge at benytte løsningen: iso 27001 standard, som også blandt andet beskytter data i virksomheden.

Der er virksomheder derude, som specialiserer sig i informationssikkerhedsstyring, og som er klar til at hjælpe din virksomhed med dette. Det gælder altså bare om at tage en snak med eksperterne om virksomhedens behov.

Send krypterede mails

Virksomheder kan også sende mange mails afsted med følsomme informationer. Disse mails skal således holdes sikre, så de ikke kan ende i uønskede hænder. Dermed kan du sørge for at kryptere mailsene i virksomheden. Dette kan du få hjælp til af en anden virksomhed, som ved, hvordan man sørger for dette.

Beskyt adgangskoder i virksomheden
Hvis du gerne vil sikre, at din virksomhed for eksempel ikke bliver hacket, så er det smart at beskytte adgangskoderne i virksomheden. Det kan også gøres på gode og effektive måder, som du med fordel kan undersøge.

Beskyt det trådløse netværk i virksomheden
Hvis virksomheden benytter et trådløst netværk, er det vigtigt, at dette også holdes sikkert. Det kan du ligeledes gøre på forskellige måder. For eksempel kan du få krypteret netværket, så det er endnu sværere at få adgang til.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close