Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.09.2022 | Af: Michael Frederiksen

Blotter på Abildstien viste syv-årig pige sin kønsdel

En voksen mand viste i går ved 15.40-tiden sin kønsdel frem for en kun syv-årig pige, som cyklede hjem fra skole i Frederikshavn. Politiet håber på hjælp fra vidner i sagen.

 

Pigen var på vej hjem fra Frydenstrandskolen. Hun cyklede på Abildstien. Da hun kom til tunnelen under Flade Engvej, viste manden sin kønsdel. Han gjorde ikke noget andet og sagde ikke noget. Han kiggede kun på pigen. Bagefter skyndte hun sig hjem til sin mor, som har meldt sagen til politiet.

Pigen skal videoafhøres om nogle dage. En række formelle ting skal falde på plads, inden politiet må videoafhøre børn.

Men ifølge pigens forklaringer til moderen havde blotteren grå bukser og sort T-shirt på. Han havde sort, kort hår og mørkt fuldskæg. Han havde desuden en lyseblå cykel.

- Vi håber meget, at andre har set manden, og vi vil især gerne snakke med en anden mand, som cyklede på Abildstien. Måske har han bemærket noget, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Pigens mor har lavet et opslag på Facebook, hvor hun forsøger at angive mandens alder og højde, men det ønsker politiet endnu ikke at kommentere. Politiet afventer videoafhøringen af pigen.

- Mens vi venter på videoafhøringen, er vi selvfølgelig i fuld gang med efterforskningen, oplyser Peter Skovbak.

Han siger, at forældre skal ikke tøve med at sende deres børn af sted på cykel på Abildstien, men han opfordrer alle til at være opmærksomme og kontakte politiet, hvis de ser noget mistænkeligt.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close