Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

BR Roset udvider med pokaler og åbner butik

Betina S. Larsen foran sine nye lokaler i Søndergade - med EDC Frederikshavn i baggrunden.
Midt i corona-krisen er Frederikshavn blevet et tomt butikslokale fattigere. BR Roset er rykket ind i det 130 kvadratmeter store lokale på hjørnet af Søndergade og Kalkværksvej.

 

BR Roset flytter dermed sine aktiviteter fra indehaver Betina S. Larsens private hjem på Rugtvedvej til midtbyen i Frederikshavn. Og i den forbindelse udvider hun med salg af pokaler.

- Jeg har en del kunder, som efterspørger pokaler, så fremover sælger vi både rosetter og pokaler, fortæller Betina S. Larsen til Kanal Frederikshavn.

Hun åbnede BR Roset for syv år siden efter at have nærstuderet de rosetter, som familien vandt, når de deltog i marsvin-udstillinger. "Dem kan jeg sagtens selv lave", tænkte Betina S. Larsen.

Hun var dog træt af trivielle rosetter, som næsten altid var røde og hvide og havde den samme udformning. Hun gik derfor på jagt efter den helt rigtige leverandør - med succes.

I dag har BR Roset syv timelønnede medarbejdere, hvilket svarer til to fuldtidsstillinger. Hovedparten af rosetterne sælges til hundeudstillinger og ridestævner, men også kanin-, marsvin- og katteudstillinger. BR Roset leverer desuden eksempelvis bordkort til private, ligesom der er virksomheder, som efterspørger rosetter i forskellige sammenhænge.

Danmark og Norge er BR Rosets to største markeder, og der bliver også solgt rosetter fra Frederikshavn i Sverige og Finland.

Betina S. Larsen og hendes medarbejdere laver alt selv. Det vil sige syer de plisserede bånd, trykker badge, printer, klipper og samler.

- Det betyder, at vi kan lave rosetterne 100 procent efter kundens ønske, og i disse dage er vi ved at færdiggøre en smart ny hjemmeside, hvor kunden selv kan designe sin rosette. Vi har store forventninger til vores ny webshop, siger Betina S. Larsen.

BR Roset forhandler også badgemaskiner, så kunderne selv kan lave badges og nøgleringe til for eksempel reklame og scrapping.

BR Roset kommer med flytningen til Søndergade til at have en fast åbningstid, men den er endnu ikke fastlagt. Derudover vil der være åbent efter aftale.

- Lige nu er alle ramt af corona-krisen, men vi glæder os til igen at få en normal hverdag, så vi for alvor kan sætte pris på de dejlige lokaler, som vi har fået, udtaler Betina S. Larsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close