Gå til hoved-indhold
27. maj 2024 - kl. 10.05

Brødrene Søndergaard snupper endnu en sæson i White Hawks

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

Brødrene Rasmus og Thomas Søndergaard har forlænget deres kontrakter med Frederikshavn White Hawks. De er i alt noteret for over 1400 kampe for høgene, så der er tale om et par rutinerede spillere på henholdsvis 33 og 30 år.

- Det er meget nemt, når vi stadig har lysten og opbakningen hjemmefra. Lysten og motivationen til at spille hockey for Frederikshavn er der stadigvæk, så det var ikke så svært, siger lillebror Thomas Søndergaard om den et-årige kontrakt.

Storebror Rasmus Søndergaard er enig:

- Min lyst og motivation til at spille er rigtig stor, og selv om vi havde en dårlig sæson sidste år, har jeg ikke mistet lysten, men er klar til at klø på igen.

Rasmus Søndergaard har spillet 785 kampe i White Hawks-trøjen, og dermed er der ikke langt op til Mike Greys klubrekord på 864 kampe.

- Det tænker jeg ikke over. Jeg fokuserer på, at jeg er blevet enig med klubben om at spille et år mere, og der vil jeg give alt, hvad jeg har, og så må vi se efter det år, om kroppen, lysten, motivationen og tilliden fra klubben stadig er der, siger Rasmus Søndergaard.

Begge ser frem til den kommende sæson, hvor Fredrik Johansson overtager ansvaret som cheftræner i White Hawks.

- Det er spændende med en ny træner, og det, at han ikke har været i den danske liga før, betyder, at han bringer noget helt nyt, siger Thomas Søndergaard.

De to brødre bor i Frederikshavn, hvor de ved siden af ishockeykarrieren arbejder i Frederikshavn Kommune og hos P. Conradsen. De er begge gift og står i sommerpausen foran en spændende familieforøgelse.

Se interview med Rasmus og Thomas Søndergaard på White Hawks' hjemmeside.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...