Gå til hoved-indhold
16. maj 2024 - kl. 11.05

Bubber og Malene Qvist præsenterer Cirkus Arena i Frederikshavn

  • 1 af 2
    Bubber er tilbage som sprechstallmeister. I år sammen med Malene Qvist fra poptrioen Sukkerchok. Hun står i manegen for første gang.
  • 2 af 2
    Cirkus Arena er i Frederikshavn torsdag 16. maj og fredag 17. maj. Begge dage med forestillinger kl. 17.00.
Af: Michael Frederiksen

Cirkus Arena er ankommet til Frederikshavn, og der er forestillinger på Knivholt i dag og i morgen kl. 17.00. Bubber og Malene Qvist er i spidsen for festforestillingen, og med sig har de søde dyr, duften af savsmuld og prisbelønnede verdensartister.

- Cirkus Arena er igen i år den bedst anmeldte cirkusforestilling i Danmark - en magisk oplevelse, som samler alle generationer om en fælles oplevelse. Fra de mindste børn, der holder deres forældres hænder lidt strammere, når luftakrobaten flyver gennem luften, til bedsteforældrene, der genoplever deres barndoms glæde og spænding. Det er det, cirkus kan som ingen anden kunstart. Cirkus taler til os alle, mener cirkusdirektør Benny Berdino.

Bubber er tilbage som sprechstallmeister. I 2024 sammen med Malene Qvist, som står i manegen for første gang. Malene Qvist er kendt fra poptrioen Sukkerchok, der har storhittet med sangene "Det' Det" og "Hvor Som Helst – Når Som Helst". Hun er også kendt som børnevært fra blandt andet Ramasjang og Rasmus Klump-universet, og hun står bag sangkonceptet Malene fra Villa Violvej.

- I årets forestilling oplever du mennesker, der udfører det tilsyneladende umulige - fra rekordbrydende bedrifter, der vil få din kæbe til at falde, til styrkedemonstrationer, som udfordrer alt, hvad du troede, var muligt. Det er hjerteblod, uovertruffen talent og ægthed i reneste form. I år præsenterer jeg forestillingen sammen med popsanger og børnevært Malene Qvist, som har taget manegen med storm og fyldt teltet med nye tanker og idéer. Det kan I glæde jer til, lover Bubber.

Cirkus Arena præsenterer i 2024 det bedste cirkusverdenen kan byde på lige nu. Fra imponerende luftakrobatik til klovnerier og utrolig styrke.

Duo Garcia indtager manegen i raketfart, når de udfører nervepirrende akrobatik i luften under en rumraket, som flyver over manegen. Oplev også unge Garcia Brothers erobre manegen med styrke, kropskontrol og talent ud over alle grænser. De får dig til at holde vejret, når de med imponerende præcision skyder med bue og pil – med fødderne!

Robi Berousek deltog i januar i verdens førende cirkusfestival i Monte Carlo, hvor han modtog "Cirkusvennernes Særlige Pris" for sit imponerende balancenummer. Her balancerer og jonglerer Robi på sine løststående stiger. Et utroligt tempofyldt nummer, hvis lige ikke findes.

Oplev også luftakrobaten David Hammarberg i nervepirrende bungee-spring fra teltets top og se cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, som imponerer, når de bærer hinanden på de mest umulige måder.

I 2024 er Cirkus Arenas elskede husklovn Jimmy Folco tilbage i manegen med ny fortryllende komik for børn og voksne. Glæd dig også til at opleve BMX-ryttere udføre utrolige rampe-stunts, farefuld action, magi, charmerende hunde og Malene Qvist i skøn forening med Cirkus Arenas husorkester.

Billetsalg: www.arena.dk. Priserne varierer fra 190 til 380 kroner.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...