Gå til hoved-indhold
20. april 2024 - kl. 12.04

Dagli’Brugsen i Dybvad inviterer medlemmerne til at sætte retning for butikken

  • 1 af 1
Af: Michael Frederiksen

I Dagli Brugsen Dybvad kan medlemmerne få indflydelse. Tusindvis af danskere deltager, når Coop hylder fællesskab og demokrati i Kvickly,  SuperBrugsen og Dagli’Brugsen på tværs af landet. Dagli’Brugsen i Dybvad er også med og inviterer medlemmerne til at sætte retning for deres butik og det lokale fællesskab. Det sker på generalforsamlingen 25. april kl. 19.00 på Dybvad Kro.

Dagli’Brugsen i Dybvad er ejet af medlemmerne, og derfor har du som medlem en stemme, der giver dig mulighed for at vælge butikkens bestyrelse, som du også kan inspirere, eller måske selv stille op til. Du skal blot have et Coop-kort (enten fysisk eller digitalt i Coops app) og være tilknyttet butikken som medlem.

Bestyrelsen består af frivillige lokale kræfter, som er valgt af medlemmerne. Bestyrelsen arbejder for at sikre et stærkt, lokalt fællesskab – ofte i samarbejde med andre lokale foreninger og ildsjæle.

Flere hundrede af Coops mere end 500 lokale bestyrelser i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen inviterer i den samme uge medlemmerne til at mødes og få indflydelse på deres egen butik og på udviklingen af Coop.

- Bestyrelsen glæder sig til at fortælle, hvad der er sket i 2023, om fremtidsplanerne for 2024 og lidt om det nye samarbejde med OK siger Lynge Sort Jensen, der er formand for bestyrelsen i Dagli’Brugsen i Dybvad.

Bestyrelsen arbejder også for at styrke medlemmernes indflydelse på butikken, butikken som indkøbssted og butikkens rolle i lokalsamfundet.

Coop-medlemmer, der hører til butikken, kan stille op til bestyrelsen.

I dagene 22.-28. april 2024 sætter Coop fokus på, at medlemmerne her kan deltage i butikkens demokrati og være med til at bestemme lidt mere. Coop vil også give medlemmerne mulighed for at bruge butikken til at være sammen om initiativer og arrangementer i hverdagen – madfællesskaber og debataftener, sjov for byens børn i samarbejde med områdets andre foreninger.

Efter generalforsamlingen er Dagli’Brugsen vært ved pølsebord og bankospil.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...