Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Dialog med ansvarlige politikere er anstrengt

Tre skolebestyrelsesformænd beklager, at deres dialog med politikerne i Børne- og Ungdomsudvalget har vanskelige kår. De kalder den ligefrem for "anstrengt".

 

- Det er interessant og lidt provokerende uventet at læse indlægget i dag, 11. februar, fra formanden for Børne- og Ungdomsudvalget (Anders Brandt Sørensen, red.), som endnu engang ser ud til at foretrække indlæg i medierne som første valg fremfor den direkte dialog med skolebestyrelserne.

Sådan lyder det i en fælles pressemeddelelse fra Louise Jæger Jeppesen (formand i Skoledistrikt Syd), Maria Gade Madsen (formand i Skoledistrikt Vest) og Jan Brønnum Sørensen (formand i Skoledistrikt Øst).

Tidligere i dag offentliggjorde Anders Brandt Sørensen svaret på et spørgsmål fra en skolebestyrelse i et indlæg på Kanal Frederikshavn. Det gjorde formanden på vegne af hele Børne- og Ungdomsudvalget. Det bryder de tre formænd sig ikke om.

- Når vi som bestyrelsesformænd sender spørgsmål til udvalget inden et møde, så forventer vi naturligvis, som helt sædvanlig praksis er, at svarene gives på mødet til os først med tilhørende dialog, fremfor i medierne, bemærker de tre formænd.

Det er ikke første gang, at de oplever dette.

- Da vi ved tidligere lejligheder har oplevet, at udvalget og dets formand hellere skriver til medierne fremfor at informere bestyrelserne, og gentagne gange har gjort opmærksom på det uheldige i dette, ser vi os derfor desværre nødt til offentligt at gøre opmærksom på, at vi oplever dialogen som anstrengt. Specielt, fordi udvalgsformanden i sit indlæg nævner mere dialog med blandt andet bestyrelserne som udvalgets eneste idé til løsningen på dét, som de opfatter som den største udfordring i folkeskolen i Frederikshavn, lyder det fra  Louise Jæger Jeppesen, Maria Gade Madsen og Jan Brønnum Sørensen.

De understreger, at de stadig ser frem til det faktiske dialogmøde, hvor de håber, at udvalget har noget mere konkret at byde ind med.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close