Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.10.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Ernæringsterapeut kan i aften opleves i Manegen

Kan kostens specielle sammensætning gøre noget ved inflammationer i kroppen? Hør ernæringsterapeut Frede Damgaard fortælle om betydningen af kostens sammensætning set i forhold til vores velbefindende.

 

Det sker i aften - kl. 19-21 - i Manegen Sæby Kulturhus.

Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning, og det samme gør sig gældende for andre kroniske lidelser i forbindelse med immunforsvaret.
Herunder: syre-base balancen, gigt-sygdomme, hjerte-kredsløbssygdomme, blodsukkerbalancen, diabetes 2, tarm-sygdomme, sygdomme i immunforsvaret – reaktioner på fødevarer - livsstils sygdomme generelt – hukommelses problemer og manglende energi.

Frede Damgaard kommer ind på sukkeret, stivelsen, fibrene og de rette fedtstoffer samt kostens øvrige sammensætning og betydning set i forhold til syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar.

Aftenens gæst har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling og haft særligt fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende. Frede Damgaard betragtes af mange som en af de første pionerer inden for helsebranchen i Danmark og Norge, og fortsat er han opdateret med ny viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Et lignende foredrag på Frederikshavn Bibliotek er udsolgt, men der er stadig ledige pladser i Sæby, hvor du kan finde billetterne på bibliotekets hjemmeside.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Åse Bakland

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close