Gå til hoved-indhold
21 november. 2023

Få ledige pladser tilbage til julemarkedet på Knivholt Hovedgaard

  • 1 af 3
  • 2 af 3
  • 3 af 3
Af: Michael Frederiksen

Julehyggen begynder at sprede sig på Knivholt. Det er snart december, og det betyder, at Knivholt Hovedgård er ved at gøre klar til det traditionelle "Jul på Knivholt", som er Knivholts årlige julemarked.

Fordeling af de forskellige boder er så småt ved at være på plads.

- Der er stadig enkelte pladser, så hvis du går med et lille juleønske om at få en bod på årets julemarked, kan det måske nås endnu, siger Ulrik Bang, Knivholt Hovedgaard.

Jul på Knivholt finder sted lørdag 2. og søndag 3. december fra kl. 10-16.

Det traditionelle julemarked byder blandt andet på julesnolder, juletræer, Red Barnets Ønsketræ, kunsthåndværk, julepynt, dekorationer og meget mere.

Smedene og trædrejerne har gang i værkstederne, så du kan følge med i processerne og købe deres produkter. Rundt omkring på julemarkedet vil der være små caféer, der tilbyder noget lækkert at spise eller drikke, hvis sulten eller tørsten skulle melde sig, og det er tid til en lille pause. Der vil blandt andet være suppe, pølser, æbleskiver, gløgg og kakao.

For de små og barnlige sjæle vil der være en nissejagt, hvor der kan vindes fribilletter til Fun House i Frederikshavn.

- Jul på Knivholt er kort sagt et hyggeligt julemarked for alle aldersgrupper, hvor juleglæden kun bliver større. Det er som altid gratis at komme ind på julemarkedet. Kommer du i bil, koster det 30 kroner at parkere, oplyser Ulrik Bang.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...