Gå til hoved-indhold
04. februar 2024 - kl. 00.02

Feriepartner styrker den lokale tilstedeværelse med åbningen af nyt bureau i Ålbæk

  • 1 af 1
    Lars Lundsgaard (t.v.) og Mads Buch Jensen på kontoret i Ålbæk.
Af: Michael Frederiksen

I takt med den stigende interesse for sommerhusferie udvider Feriepartner-kæden sin lokale tilstedeværelse med et nyt udlejningsbureau i Vendsyssel. Udlejeren, der allerede er etableret i Tversted, åbner således et nyt bureau i Ålbæk, som officielt slog dørene op 1. februar 2024.

Sommerhuse er fortsat en populær ferieform, og 2024 tegner til at blive endnu et godt år for danskere, der udlejer deres feriehus gennem et bureau. Det bekræfter landets største danskejede feriehusudlejer Feriepartner, som allerede nu spår om, at 2024 bliver et år med historisk høj efterspørgsel på de danske sommerhuse. Derfor har Feriepartner i Tversted nu valgt at udvide med endnu et lokalt bureau i Vendsyssel.

- Det glæder os, at vi nu kan udvide vores lokale tilstedeværelse i Ålbæk, da vi allerede i dag formidler udlejning på mere end 65 feriehuse i området mellem Ålbæk og Skagen. Vi oplever allerede nu stor opbakning fra husejerne og lokalområdet generelt, lyder det fra Mads Buch Jensen, salgschef og partner hos Feriepartner-bureauerne i Tversted og Ålbæk.

På det nye kontor i Ålbæk vil husejere og gæster blive mødt af velkendte ansigter fra bureauet i Tversted. Bureauleder Lars Lundsgaard har haft sit virke som leder på kontoret siden den 1. december 2023, og med åbningen af det nye bureau i Ålbæk er han sammen med salgschef Mads Buch Jensen nu ansvarlig for Feriepartners to nordligste kontorer.

Ifølge Mads Buch Jensen rummer Ålbæk et stort potentiale, og han har allerede været i dialog med flere ejere, der ønsker at tilslutte sig Feriepartners nye udlejningsbureau.

- Ålbæk har virkelig noget særligt at byde på, og det er fantastisk at se, at flere husejere allerede viser interesse for at leje deres sommerhus ud gennem vores nye samarbejde. Vi er overbeviste om, at udlejning af feriehuse ikke kun gavner ejerne, men også har en positiv effekt på lokalsamfundet ved at skabe flere job inden for serviceindustrien, herunder restauranter, butikker og turistguider. Vi glæder os til at komme i gang, fortæller Mads Buch Jensen.

Med åbningen af det nye bureau i Ålbæk er Feriepartner-kæden nu lokalt forankret i 33 danske feriebyer og formidler udlejning af knap 8.000 privatejede feriehuse fordelt i hele landet. Bureauet forventer at invitere til en officiel indvielse i løbet af foråret.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...