Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.02.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

FfI Fodbold på træningslejr i Aarhus

70 spillere (damer og herrer) og otte ledere fra FfI Fodbold ankom fredag aften til DBU Jylland Hotel & Kursuscenter ved Tilst, hvor weekenden byder på træningslejr og træningskampe.

 

Kort efter ankomsten stod den på træning, inden resten af den første aften blev afsluttet med sociale aktiviteter. Små to timers træning blev det til, og der var for én gangs skyld skønt fodboldvejr på kunstgræsset i Tilst.

Hos herresenior stod den primært på træning i afslutningsfærdigheder, mens det også undervejs blev til taktisk træning. Det blev en relativ let fredagstræning, idet herresenior indleder lørdagen med træning og dernæst kampe gennem hele eftermiddagen.

Efterfølgende blev der serveret aftensbuffet - kalkunschnitzler, kartofler og salat - på centret, inden resten af aftenen har stået på at pleje de sociale relationer holdene imellem.

Der er blandt andet blev "nydt" dansk og engelsk fodbold i tv, mens også X Factor har været et tilløbsstykke. Dele af herreseniortruppen lader i skrivende stund op til morgendagens program med en turnerning i terningespillet tænkeboks, mens andre har brugt aftenen på at proviantere diverse søde sager i den lokale Bilka.

Lørdag står den på træning allerede fra morgenstunden, mens alle hold skal i aktion fra klokken 11:00 og frem til den sidste kamp, der spilles klokken 16:15.

Morgendagens kampprogram:
Damesenior (serie 1) møder Fuglebakken KFUM (Serie 2) klokken 11:00
Serie 3.2 møder FC Jura (Serie 3/Serie 4) klokken 12:45
Serie 3.1 møder Fuglebakken KFUM (Serie 2) klokken 14:30
Jyllandsserien 1 møder Fuglebakken KFUM (JS1) klokken 16:15

 

BillederTilføj billede


FOTO: FfI Fodbold

FOTO: FfI Fodbold

FOTO: FfI Fodbold

FOTO: FfI Fodbold

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close