Gå til hoved-indhold
15. januar 2018 - kl. 09.01

Fire medaljer til FSF ved Danmarks Cup i Gentofte

 • 1 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 2 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 3 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 4 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 5 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 6 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 7 af 8
  FOTO: Birgitte Borup
 • 8 af 8
  Se flere fotos under artiklen.
Af: Kanal Frederikshavn

Frederikshavn Skøjteforening imponerede endnu engang ved en landsdækkende konkurrence, idet de 10 konkurrenceløbere fra FSF vandt ikke færre end fire medaljer ved weekendens Danmarks Cup i Gentofte.

I rækken Springs Younger for piger og drenge under 12 år satte Olivia Lykke Onyai personlig rekord og vandt bronze efter at have løbet et flot program med flere dobbeltspring og fine Axler.

I rækken Debs for piger under 13 år vandt Laura Monika Severinsen bronze. Lauras program havde høj sværhedsgrad med mange forskellige dobbeltspring, og hun fik højeste point af dommerne for skating skills. Også Laura satte personlig rekord.

I Novice K2 for piger under 15 år kom begge FSF-piger på podiet, idet Sofia Kammer vandt sølv, mens Maja Holtz Petersen tog sig af bronzemedaljen. Begge piger opnåede to bonuspoint for en dobbelt-dobbelt kombination og landede som de eneste i rækken en dobbelt Lutz. For Majas vedkommende var der også tale om personlig rekord.

Udover de fire medaljer var der også andre flotte resultater.

I Cubs-rækken for piger og drenge under 10 år satte Merle Isabella Bilstrup personlig rekord og opnåede en femteplads i en stor række på ikke færre end 24 løbere.

I Springs Older for piger og drenge under 12 år satte Stephanie Wennerwald også personlig rekord, hvilket rakte til en placering som nr. syv i en række med 23 løbere.

I Junior K1 for piger under 19 år opnåede Gabriela Østergaard en placering som nr. otte. Det var dog en tæt række, og der var ikke langt til en podieplads. Gabriela lykkedes blandt andet med at lande en fin dobbelt Loop. I samme række blev Matilde Ishøj Ludvigsen nr. 13 med blandt andet en flot Axel, mens Emily Olesen blev nr. 19 med et program med mange flotte enkeltspring.

Resultater for FSF’s løbere:
Cubs (under 10 år)

Merle Isabella Bilstrup nr. 5 (17,80 point)

Springs Younger (under 12 år)

Olivia Lykke Onyai nr. 3 (22,87 point)

Springs Older (under 12 år)

Stephanie Wennerwald nr. 7 (18,99 point)

Debs (under 13 år)

Laura Monika Severinsen nr. 3 (27,78 point)

Novice K2 (under 15 år)

Sofia Kammer nr. 2 (34,34 point)
Maja Holtz Petersen nr. 3 (33,63 point)

Junior K1 (under 19 år)

Gabriela Østergaard nr. 8 (22,43 point)
Matilde Ishøj Ludvigsen nr. 13 (17,72 point)
Emily Olesen nr. 19 (12,87 point)

Næste gang træner Lena Volokhova og skøjteløberne fra FSF skal i aktion bliver til de nordiske mesterskaber i Finland 1.-4. februar, hvor tre af klubbens mesterskabsløbere skal repræsentere de danske farver.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...