Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.06.2022 | Af: Michael Frederiksen

Følgebil: - Peter bliver ved med at overraske os

Peter Skovbak mangler godt en fjerdedel af løbet. Han skal senest være i mål på søndag aften.
"Fantastisk at følge dig og teamet - hæng i. Smerten, du føler i dag, er styrken, du vil føle i morgen. Hver udfordring du møder, er en mulighed for vækst."


 

Gert Ingolf Johansen er en af flere hundreder, som har skrevet opmuntrende ord til ultracykelrytteren Peter Skovbak fra Strandby, som pludselig i går lignede en færdig mand i Race Across America - 4.888 kilometer tværs over USA.


Efter 3.262 kilometer, hvor den 55-årige politikommissær generelt havde viste stort overskud og god energi, måtte han pludselig på skadestuen med voldsomme mavesmerter. En CT-scanning viste, at han er ramt af nyresten, hvilket for mange er yderst smertefuldt.

Men seks timer efter sad Peter Skovbak igen på sin røde cykel. Han vil simpelthen gennemføre, og lægen har givet grønt lys. Det kræver "bare", at den seje strisser fra Strandby kan håndtere smerterne.

- Ja, det var noget af uforudset situation. Peter blev godt undersøgt og efter lægens udsagn er der ikke noget sundhedsfarligt i at fortsætte. Vi smertedækker ham efter lægens anbefaling, holder ham oppe med godt med væske og kalorier, og så giver vi ham lidt ekstra kærlighed hele vejen til mål, skriver Sanne Heering fra følgebilen.

Her torsdag kl. 02.00 har han cyklet 3.580 kilometer. Han er på vej ud af Illinois og ind i Indiana.

- Peter bliver ved med at overraske os. Han kører i et stabilt tempo og træder godt i pedalerne. En ekstra powernap i ny og næ gør ham godt - og vi passer godt på ham, lover Sanne Heering.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

FOTO: Peter Skovbak - Team Next Step

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close