Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Første butik i Vendsyssel: POWER åbner i Fr.havn

POWER ansætter godt 35 medarbejdere, når de åbner her på Grønlandsvej 22 i Frederikshavn.
Elektronik- og hvidevarekæden POWER åbner snart sin første butik i Vendsyssel. POWER får adresse på Grønlandsvej 22, hvor Jem&Fix senest havde til huse.

 

Målet er give vendelboerne nem adgang til billigere elektronik og hvidevarer. Der skal ansættes cirka 35 lokale medarbejdere i butikken, som senest åbner til jul.

Hidtil har Aalborg været det nordligste punkt på POWERs Danmarkskort, men inden året er omme ruller POWER over Limfjordsbroen og ind i Frederikshavn. Her åbner kæden en ny butik på 2.200 kvadratmeter på Grønlandsvej.

- Jeg kan roligt sige, at vi har glædet os meget, meget længe til at komme herop i den nordlige del af landet, for selvom Aalborg er et naturligt indkøbscentrum for en stor del af Vendsyssel, så er det altså nemmere at handle lokalt. Og vores analyser viser tydeligt, at frederikshavnerne kommer til at opleve markant lavere priser på elektronik og hvidevarer, siger Jesper Boysen, der er administrerende direktør i POWER.

Direktøren glæder sig især til, at åbningen af POWER-butikken forhåbentlig får en positiv indflydelse på resten af det lokale forretningsliv i Frederikshavn.

- I dag må de gode borgere i Frederikshavn og omegn jo køre til Aalborg for at købe elektronik – og når de så er der, handler de jo samtidig tøj, møbler og øvrige forbrugs- og dagligvarer. Jeg håber, at vi med en lokal POWER-butik kan hjælpe med til, at noget af den handel bliver fastholdt inden for byskiltene, forklarer Jesper Boysen.

POWER-direktøren er meget tilfreds med placeringen på Grønlandsvej 22 og retter i den forbindelse en stor, lokal tak.

- Jeg må sige, at vi har fået eminent assistance af ejendomsmægler Calundan i arbejdet med at finde en god placering i byen. Vi har oplevet en helt enorm velvilje, og vi håber, at de også kan være os behjælpelige med at finde en god placering i Hjørring, som bliver den næste nordjyske tegnstift, der skal sættes i POWER-kortet.

POWER skal nu have ansat omkring 35 fuldtids- og deltidsmedarbejdere til Frederikshavn-butikken. Der skal ansættes både varehuschef, sælgere, salgsledere, Click & collect-medarbejdere og lager- og supportmedarbejdere, der alle skal igennem et længere oplæringsforløb inden den officielle butiksåbning.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close