Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.06.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

FREMWERK rykker ud med ArtBar til Open By Night

De mange handlende på fredag til Open By Night i Frederikshavn kan se frem til en special edition af ArtBar.


 

FREMWERK rykker ind i den helt gamle Fona-butik i Danmarksgade 56. Her vil der blive budt på et bredt udvalg af kunst, lige fra kultegninger henover kortfilm og poetry slam til skøn musik. Alt dette er samlet under navnet ArtBar, som flere gange tidligere er blevet afviklet i Maskinhallen som en kulturel fredagsbar.

- Open By Night plejer at bringe folk til byen, så det er oplagt at finde flere nye ansigter på en aften, hvor de allerede er ude. Det er også sjovt at prøve kræfter med nye rammer engang i mellem, siger projektleder Frede Emil Brændstrup, FREMWERK.

Nu hvor arrangementet er døbt ArtBar, vil der naturligvis også være en bar. Denne etableres i samarbejde med FREMWERKs gode samarbejdspartnere i Det Musiske Hus.

Dørene åbnes kl. 15, og allerede fra start vil baren være åben. Den unge lovende kunstner Sara Lygten udstiller nogle af sine værker, ligesom Adisak Manaying vil udstille flere af sine fantastiske kultegninger.

Kl. 17 vil ét af talenterne fra dette forårs Lydkanten-forløb Laura Lilholt, bedre kendt som Angående mig, optræde med sine sprøde tekster. Next up er Ida AgerKvist, der kl. 18 giver den hele armen med energisk Poetry slam.

Herefter kan gæsterne kl. 19 læne sig tilbage og nyde tre af FilmMaskinens seneste kortfilmsproduktioner. De unge filmskabere præsenterer selv filmene og svarer på spørgsmål. Arrangementet sluttes af med et brag i form af "En mand stærk", som er vendt hjem fra hovedstaden for at optræde for frederikshavnerne og byens gæster. Han vil uden tvivl sætte et flot og solidt punktum for et godt arrangement.

Fælles for alle acts er, at de alle er unge spirende talenter indenfor hver deres kunstgenre og desuden har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld.

- Det er vigtigt at understrege, at ALLE er velkomne til både dette arrangement og vores arrangementer generelt. Vi håber, at du vil kigge forbi, udtaler Mathias Rump Hansen, en anden af projektlederne i FREMWERK.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close