Gå til hoved-indhold
22. september 2023 - kl. 08.09

Frivillige står nærmest i kø til Rock i Frederikshavn 2024

  • 1 af 3
    Glade frivillige hjælpere til Rock i Frederikshavn. Der er stadig plads til dig i 2024. Foto: Peter Jørgensen
  • 2 af 3
    Glade frivillige hjælpere til Rock i Frederikshavn. Der er stadig plads til dig i 2024. Foto: Peter Jørgensen
  • 3 af 3
    Glade frivillige hjælpere til Rock i Frederikshavn. Der er stadig plads til dig i 2024. Foto: Peter Jørgensen
Af: Michael Frederiksen

Rock i Frederikshavn er overvældet over interessen for at blive frivillig hjælper til koncerten i sommeren 2024. I sidste uge startede styregruppen en hverve-kampagne, og antallet af tilmeldinger imponerer arrangørerne.

Flere end 200 af 580 vagter er allerede besat.

- Det er fuldstændig overvældende. Vi oplevede også stor interesse for at være frivillig til koncerten i 2023. Det lader til, at denne tendens er generel ved de store danske koncertevents og festivaler, hvilket er utroligt glædeligt. Frivillige er nemlig hjørnestenen i afviklingen af store begivenheder, udtaler Casper Høgsted, talsperson for Rock i Frederikshavn.

- Udover den umiddelbare begejstring for at have sikret så mange frivillige så hurtigt ser vi dette som en bekræftelse på, at Rock i Frederikshavn har et stærkt brand og en bred appel- Vi har en mangfoldig gruppe frivillige, og der er plads til alle.

Styregruppen er allerede i gang med at planlægge en række ekstra fordele til de frivillige.

- Vi forstår, at det er en stor ting at give sin tid, og vi ønsker at sikre, at vores frivillige føler sig værdsat, siger Casper Høgsted.

Han understreger, at selvom mange vagter allerede er besat, er der stadig brug for flere frivillige, der er villige til at tage fat.

- Vi søger en mangfoldighed af færdigheder og interesser. Opgaverne spænder bredt fra at tilberede burgere og tjekke billetter til mere tekniske opgaver som at etablere scenen og håndtere sikkerhedshegn, siger Casper Høgsted.

Frivillige skal forvente at arbejde minimum seks timer, men det kommer med en række attraktive fordele som gratis adgang til koncerten, mad og drikke samt billetter til andre koncerter i Nordjylland.

- Vi ser vores frivillige som en afgørende del af Rock i Frederikshavn og ønsker at belønne deres indsats med fordele, der gør oplevelsen endnu mere mindeværdig, tilføjer Casper Høgsted.

Udover tilfredsstillelsen ved at bidrage til det lokale foreningsliv får de frivillige også adgang til Rock i Frederikshavn 8. juni 2024. Der vil også være mad og drikke til at holde energiniveauet oppe. Desuden tilbyder arrangørerne i år billetter til yderligere tre koncerter:

Rock i Frederikshavn er mere end bare en koncert. Rock i Frederikshavn er fællesskab og netværk. Som frivillig bliver man del af et fællesskab, der går ud over Rock i Frederikshavn.

- Der etableres netværk og knyttes venskaber, og de frivillige er med til at skabe en uforglemmelig dag for mere end 5.000 koncertgæster. Uden deres indsats ville Rock i Frederikshavn ikke være en realitet, pointerer Casper Høgsted.

Er du interesseret i at blive en del af dette fællesskab? Tilmeld dig via følgende link: https://rockifrederikshavn.dk/rockcrew/.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...